Το Battlefield 2042 έχει δύο σημαντικές ενημερώσεις κώδικα στο δρόμο, αλλά καμία δεν προσθέτει φωνητική συνομιλία

Το Battlefield 2042 έχει δύο σημαντικές ενημερώσεις κώδικα στο δρόμο, αλλά καμία δεν προσθέτει φωνητική συνομιλία

Με τη  κυκλοφορία του μόλις πριν από πέντε ημέρες, oι προγραμματιστές του Battlefield 2042 ήταν απασχολημένοι με την επιδιόρθωση των προβλημάτων του, με δύο πιο τεράστιες ενημερώσεις που αλλάζουν το παιχνίδι. Με τίτλους Update 2 και Update 3, η πρώτη αναμένεται να φτάσει στις 25 Νοεμβρίου ενώ η δεύτερη στις αρχές Δεκεμβρίου. Ενώ και οι δύο ενημερώσεις αγγίζουν ζητήματα όπως η απόδοση, η σταθερότητα του διακομιστή και η εξισορρόπηση, καμία δεν προσθέτει ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που χάθηκαν πολύ: τη φωνητική συνομιλία.

Η Update 2 του Battlefield 2042  θα περιλαμβάνει μια επιδιόρθωση για το σφάλμα που θα εμπόδιζε τους παίκτες να εμφανιστούν με τη φόρτωση που επιλέγουν, καθώς και ορισμένες σημαντικές αλλαγές στην εξάπλωση των όπλων. Μερικά από τα τουφέκια εφόδου του παιχνιδιού έχουν απίστευτα υψηλή εξάπλωση που εμποδίζει τους παίκτες να πυροβολούν με ακρίβεια εντός της εμβέλειας του όπλου. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, η εξάπλωση του όπλου του παιχνιδιού κατά τη μεγέθυνση και την κίνηση θα μειωθεί και η ακρίβεια κατά τη μεγέθυνση και τα χαρτικά έχει αυξηθεί. Ομοίως, το LCAA Hovercraft και το MD540 Nightbird λαμβάνουν κάποια nerfs που θα πρέπει να εξισορροπήσουν και τα δύο οχήματα.

Η Update 3 από την άλλη είναι πολύ μεγαλύτερη και περιλαμβάνει μια σειρά αλλαγών ποιότητας ζωής. Για παράδειγμα, το παιχνίδι θα έχει νέους δείκτες για να διευκολύνει την εύρεση στοιχείων που ξεκλειδώθηκαν πρόσφατα και να βελτιστοποιήσει τη διεπαφή χρήστη για τη διαχείριση των συνημμένων όπλων. Οι παίκτες θα αρχίσουν να λαμβάνουν εβδομαδιαίες αποστολές όταν κυκλοφορήσει αυτό το patch, το οποίο τους δίνει ένα σύνολο προκλήσεων για να ολοκληρώσουν με μια καλλυντική ανταμοιβή. Η μακρά λίστα που παρέχεται από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού σε μια ανάρτηση ιστολογίου είναι μόνο μέρος αυτού που θα προστεθεί όταν κυκλοφορήσει το Update 3 αυτόν τον Δεκέμβριο.

Ενώ οι επερχόμενες ενημερώσεις του Battlefield 2042 περιλαμβάνουν ορισμένες απαραίτητες λειτουργίες, το παιχνίδι εξακολουθεί να χάνει κάποια βασικά στοιχεία του Battlefield. Εκτός από τη φωνητική συνομιλία εντός του παιχνιδιού, η οποία δεν συμπεριλήφθηκε κατά την κυκλοφορία, οι παίκτες ζητούν περισσότερες “παλαιογενείς λειτουργίες”, όπως έναν πίνακα αποτελεσμάτων στο τέλος του παιχνιδιού και ένα πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή. Σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού «αξιολογούν προσεκτικά την επιθυμία σας να δείτε τα κληρονομικά χαρακτηριστικά να επιστρέφουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *