Η παραγωγή του Samsung Galaxy A13 4G φέρεται να ξεκινά στην Ινδία

Η παραγωγή του Samsung Galaxy A13 4G φέρεται να ξεκινά στην Ινδία

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το Galaxy A13 τις επόμενες εβδομάδες, είτε πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους είτε στις αρχές του 2022. Αυτό το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις – το Galaxy A13 και το A13 5G. Οι εικόνες του τελευταίου φέρεται να έχουν ήδη διαρρεύσει και μπορείτε να δείτε μία από αυτές παρακάτω.

Samsung Galaxy A13 5G leaked renders

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την έκδοση 4G, αλλά σήμερα μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι αυτή θα διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος – αυτή είναι μία παραπάνω από την αδερφή της 5G. Αυτά θα είναι τοποθετημένα κάθετα όπως στο Galaxy A52s 5G. Το Galaxy A13 4G λέγεται επίσης ότι έχει γυαλιστερή, εξ ολοκλήρου πλαστική κατασκευή, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη στην πραγματικότητα με την προβλεπόμενη αρχική τιμή του.

Το τηλέφωνο θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο κάτω μέρος, δίπλα στη θύρα USB-C και τη μάσκα των ηχείων. Το κουμπί τροφοδοσίας και ο διακόπτης έντασης ήχου θα βρεθούν αναπάντεχα στη δεξιά άκρη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η παραγωγή του A13 4G έχει ήδη ξεκινήσει στην Ινδία στο εργοστάσιο της Greater Noida, πράγμα που σημαίνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει γρήγορα. Το Galaxy A13 5G θα κοστίζει περίπου 250 $ και το A13 4G θα πρέπει σίγουρα να είναι φθηνότερο από αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *