Το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα μετακίνησης της γραμμής URL στο κάτω μέρος

Το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα μετακίνησης της γραμμής URL στο κάτω μέρος

Tο Windows Phone ξεκίνησε αυτή την δυνατότητα , το iPhone το υιοθέτησε πρόσφατα και τώρα η Samsung έχει επίσης αντιγράψει τη δυνατότητα. Μιλάμε φυσικά για την ύπαρξη της γραμμής διευθύνσεων στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας, όπου είναι εύκολο να την προσεγγίσετε με το δάχτυλό σας, αλλά δεν αποφράσσει περιεχόμενο στο επάνω μέρος της οθόνης.

Η Samsung, φυσικά, πιθανότατα αντιγράφει την Apple και όχι το Windows Phone, αλλά αν προτιμάτε τη γραμμή URL στο κάτω μέρος, το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung προσφέρει τώρα την επιλογή στην πιο πρόσφατη ενημέρωση έκδοσης 16.0.2.19.

Η ενημέρωση έχει το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών:

  • Μετακίνηση της γραμμής URL στο κάτω μέρος (προαιρετικό)
    Η γραμμή URL μπορεί να μετακινηθεί στο κάτω μέρος για καλύτερη χρηστικότητα με το ένα χέρι.
  • Σύνδεση προτεραιότητας HTTPS (λειτουργία Labs): Κατά την πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα, αυτή η δυνατότητα δίνει προτεραιότητα στην ασφαλή σύνδεση και προσπαθεί να συνδεθεί.
  • Αποκλεισμός παρακολούθησης με αόρατη εικόνα (“Tracking Pixel”) Το Smart Anti-Tracking έχει εξελιχθεί για να εμποδίζει την παρακολούθηση χρησιμοποιώντας εικόνες μικρών pixel.
  • Βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης στη γραμμή URL : Μπορείτε πλέον να δοκιμάσετε ανώτερες και καλά οργανωμένες προτάσεις αναζήτησης ενώ εισάγετε λέξεις-κλειδιά αναζήτησης στη γραμμή URL.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *