Η Nokia εργάζεται σε τέσσερα νέα τηλέφωνα Android, διέρρευσαν περισσότερες εικόνες

Η Nokia εργάζεται σε τέσσερα νέα τηλέφωνα Android, διέρρευσαν περισσότερες εικόνες

H HMD Global έχει μεγάλα σχέδια για τη Nokia. Η μάρκα δεν το βάζει κάτω και θέλει να κάνει τη Nokia ξανά δημοφιλή. Τα τελευταία χρόνια, μια σειρά από τηλέφωνα Nokia Android έχουν εισαχθεί στην αγορά. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει κάνει πραγματικά μια σημαντική ανακάλυψη. Δεν πιστεύουμε ότι θα σταματήσει σύντομα. Μάλιστα, τους επόμενους μήνες ενδέχεται να ανακοινωθούν τέσσερα νέα τηλέφωνα. Ο Evan Blass μοιράστηκε ένα σύνολο εικόνων με τέσσερα τηλέφωνα Nokia στα σκαριά.

Τα επίσημα ονόματα προϊόντων δεν είναι γνωστά, αλλά οι αριθμοί μοντέλων έχουν καταχωρηθεί. Είναι οι εξής: N151DL, N150DL, N1530DL και N152DL.

Ξεκινώντας με το Nokia N151DL, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια στρογγυλή μονάδα κάμερας. Είναι η πιο κοινή σχεδίαση που εφαρμόζει η Nokia, επομένως υποθέτουμε ότι αυτό το τηλέφωνο θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε η Nokia με συσκευές εισαγωγικού επιπέδου. Υπάρχει ένα παχύ πηγούνι και δεν υπάρχει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φαίνεται να υπάρχει μόνο μία κάμερα.

Το Nokia N152DL πιστεύεται ότι είναι μοντέλο της σειράς C. Μπορεί να συνοδεύεται από Android Go. Μπορεί να σας θυμίζει το Nokia C1 ή το CO1 Plus. Προφανώς, θα είναι μια προσιτή προσφορά τηλεφώνου Android.

Το Nokia N150DL και το Nokia N1530DL θεωρείται ότι σχετίζονται. Η μονάδα κάμερας είναι ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο τοποθετημένο στο επάνω αριστερό μέρος του πίσω μέρους. Υπάρχει μια εγκοπή για την κάμερα selfie.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *