Η ZTE φέρεται να έχει τρεις επερχόμενες ναυαρχίδες με το chipset Snapdragon 8 Gen 1.

Η ZTE φέρεται να έχει τρεις επερχόμενες ναυαρχίδες με το chipset Snapdragon 8 Gen 1.

Εάν δεν έχετε ενημερωθεί για τις πρόσφατες εξελίξεις της Qualcomm, η εταιρεία σχεδιάζει μια μάλλον σημαντική αλλαγή στο σχήμα ονομασίας που πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα το επόμενο mainstream mobile flagship να ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 1. Το όνομα Snapdragon 8Gx Gen 1 έχει επίσης κυκλοφορήσει, αν και θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τσιπ κατηγορίας φορητών υπολογιστών. Σε κάθε περίπτωση, η Qualcomm έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για τις 30 Νοεμβρίου που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όλη αυτή τη σύγχυση. Στο μεταξύ, όπως λέει η παράδοση, ο αγώνας για την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής με το νέο chipset στην αγορά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τη Xiaomi και τη Motorola να ανταγωνίζονται.

Leaked ZTE nubia models

Σύμφωνα με νέα διαρροή, η ZTE είναι και αυτή στο τρέξιμο. Σε μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη, το νέο κορυφαίο τσιπ της Qualcomm πιθανότατα θα τροφοδοτεί την επόμενη τηλεφωνική γραμμή παιχνιδιών της εταιρείας – συγκεκριμένα τα nubia Red Magic 7 και Red Magic 7 Pro. Αυτά αναμένεται να φέρουν τους αριθμούς μοντέλων NX679J και NX709J, αντίστοιχα.

ZTE allegedly has three upcoming flagships with the Snapdragon 8 Gen 1 chipset

Σύμφωνα με την πηγή, ένα mainstream ναυαρχίδα nubia Z40 είναι επίσης στα σκαριά με το ίδιο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1. Αν και, δεδομένου ότι το τρέχον nubia Z30 Pro ανακοινώθηκε αρκετά πρόσφατα τον Μάιο, πρέπει να αναρωτηθούμε εάν το Z40 – NX701J θα έρθει σύντομα. Τέλος, η λίστα συσκευών που διέρρευσαν αναφέρει επίσης ένα τηλέφωνο M2 Play – αριθμός μοντέλου NX90J7. Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα έχει το ίδιο κορυφαίο chipset της Qualcomm. Επιπλέον, το όνομά του προκαλεί σύγχυση, καθώς κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι η ZTE έχει ήδη ένα nubia M2 Play από το 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *