Η Microsoft δοκιμάζει μια μάλλον βασική νέα δυνατότητα για το Microsoft Store

Η Microsoft δοκιμάζει μια μάλλον βασική νέα δυνατότητα για το Microsoft Store

Υπάρχει μια τάση στη Microsoft να χρειάζεται να ανακαλύπτει ξανά τον τροχό κάθε λίγα χρόνια, πράγμα που συχνά σημαίνει ότι βλέπουμε προϊόντα να κυκλοφορούν χωρίς το αναμενόμενο συμπλήρωμα χαρακτηριστικών, με τους χρήστες να πρέπει να αγωνίζονται για αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν βασικά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν οι λειτουργίες της γραμμής εργασιών, αλλά υπάρχει ένα άλλο μάλλον βασικό – για κάποιο λόγο, το νέο Microsoft Store (τώρα διαθέσιμο και στα Windows 10 και στα Windows 11) δεν εμφανίζει αριθμούς έκδοσης για εγκατεστημένες εφαρμογές .

Αυτό φυσικά καθιστά δύσκολο να γνωρίζουμε εάν διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής όταν ο προγραμματιστής προωθεί μια νέα δυνατότητα.Ευτυχώς, η Microsoft φαίνεται να αντιμετωπίζει αυτό το θέμα.

Οι πληροφορίες βρίσκονται πλέον στην ενότητα Πρόσθετες πληροφορίες της καταχώρισης της εφαρμογής, αλλά κατά ειρωνικό τρόπο μόνο στην έκδοση προεπισκόπησης του Store, η οποία φαίνεται να είναι η έκδοση 22512 ή νεότερη.

Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα ανακαλύψει ότι δεν έχει νόημα να παραλείψουμε μια τέτοια βασική δυνατότητα και να διαθέσουμε την ενημέρωση γρήγορα σε όλους τους άλλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *