Διπλάσιοι χρήστες με  Windows 11 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα

Διπλάσιοι χρήστες με Windows 11 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα

To AdDuplex δημοσίευσε σήμερα την τελευταία του έκθεση έρευνας για τον μήνα Νοέμβριο 2021 και δείχνει ότι η βάση χρηστών των Windows 11 έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τον περασμένο μήνα.

Η αναφορά βασίζεται σε περίπου 5.000 εφαρμογές του Windows Store σε 60.000 υπολογιστές με Windows, που διαθέτουν τόσο το 10 όσο και το 11 λειτουργικό σύστημα. Τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν σήμερα λήφθηκαν πριν από μια εβδομάδα στις 23 Νοεμβρίου και έτσι είναι πιθανό ότι το ποσοστό από τότε έχει μετατοπιστεί περισσότερο υπέρ των Windows 11.

Το γράφημα πίτας Νοεμβρίου 2021 παρακάτω δείχνει ότι το ποσοστό έχει φτάσει σχεδόν στο 9% (8,6% για το GA build και 0,3% για τις κατασκευές Insider) και πλησιάζει στον διπλασιασμό του ποσοστού 5,1% από την έκθεση του Οκτωβρίου. Είναι ενδιαφέρον ότι φαίνεται ότι τα εσωτερικά δεδομένα παρέμειναν σχεδόν ίδια, υποδηλώνοντας ότι δεν έχουν εγγραφεί πολλοί νέοι χρήστες στο πρόγραμμα Windows 11 Insider μετά την κυκλοφορία του GA στις 5 Οκτωβρίου.

Εκτός από τα Windows 11, τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι η ενημέρωση των Windows 10 21H2 Νοεμβρίου έχει επίσης εγκατασταθεί σε περίπου 3,7% των υπολογιστών.

AdDuplex November 2021 data
AdDuplex November 2021 data

Αυτή η αξιοπρεπής αύξηση στην υιοθέτηση φαίνεται λογική, καθώς η Microsoft είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι επρόκειτο να επιταχύνει την κυκλοφορία των Windows 11 λόγω των “θετικών” σχολίων των χρηστών που είχε λάβει και πιθανώς βλέπουμε κάποια κορύφωση σε αυτά τα δεδομένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *