Το Twitch τώρα συνεργάζεται με SharePlay για το iPhone και iPad

Το Twitch τώρα συνεργάζεται με SharePlay για το iPhone και iPad

Το Twitch έχει ξεδιπλώσει ένα άλλο χαρακτηριστικό για να φέρει τους θεατές πιο κοντά. Η υπηρεσία ζωντανής ροής υποστηρίζει πλέον το SharePlay σε iPhone και iPad, επομένως έως και 32 άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν την ίδια ροή ενώ βρίσκονται σε κλήση FaceTime.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήση θα πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή Twitch, υποδεικνύοντας ότι κάθε συμμετέχων θα υπολογίζεται ως μεμονωμένος θεατής. Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε μια ροή ενώ βρίσκεστε στο FaceTime, το Twitch θα σας ρωτήσει αν θέλετε να το παίξετε για εσάς ή για όλους όσους συμμετέχουν στην κλήση και θα θυμάται την επιλογή σας. Εάν επιλέξετε να το μοιραστείτε με όλους, το SharePlay θα συγχρονίσει τη ροή στις συσκευές όλων, ώστε να παρακολουθούν όλοι την ίδια στιγμή ταυτόχρονα. Τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής και παύσης θα συγχρονιστούν επίσης σε όλες τις συσκευές.

Οποιοσδήποτε συμμετέχει στην κλήση μπορεί να μεταφέρει όλους σε άλλο κανάλι Twitch. Όλοι θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τη συνομιλία του streamer, να τον ακολουθήσουν ή να εγγραφούν σε αυτόν και να στείλουν Bits από τον δικό τους λογαριασμό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ροή είτε σε κατακόρυφο είτε σε οριζόντιο προσανατολισμό, αλλά, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν μπορείτε να συνεχίσετε μια περίοδο λειτουργίας SharePlay στην εφαρμογή Apple TV του Twitch.

Μια περίοδος λειτουργίας SharePlay τελειώνει όταν η ροή είναι κλειστή, αποχωρείτε από την κλήση FaceTime ή τερματίζετε το SharePlay. Εάν κλείσετε τη ροή, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να το τερματίσετε για εσάς ή για όλους. Η επιλογή του τελευταίου δεν θα κλείσει πραγματικά τη ροή στις συσκευές όλων των άλλων, αλλά η αναπαραγωγή δεν θα συγχρονιστεί.

Το Twitch είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ροής. Είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην αυξανόμενη σειρά υπηρεσιών που υποστηρίζουν το SharePlay, την οποία η Apple παρουσίασε τον περασμένο μήνα στο iOS 15.1. Το να μαζέψετε ένα σωρό φίλους σε μια κλήση FaceTime για να παρακολουθήσετε μερικές δολοφονικές ταχύτητες στο Awesome Games Done Quick ακούγεται σαν ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε χρόνο μαζί, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *