Το Motorola Edge X30 έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου με chipset Snapdragon 8 Gen 1

Το Motorola Edge X30 έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου με chipset Snapdragon 8 Gen 1

Την Τρίτη, η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο chipset της. Το Snapdragon 8 Gen 1 είναι το πρώτο chipset 4 nm του κατασκευαστή για smartphone και η Motorola επιβεβαίωσε ότι το Edge X30 θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της με το νέο SoC.

Η Motorola επιβεβαίωσε μέσω Weibo ότι το Edge X30 θα ανακοινωθεί σε μια εκδήλωση παρουσίασης στην Κίνα στις 9 Δεκεμβρίου στις 19:30 τοπική ώρα. Το teaser δεν επιβεβαιώνει τίποτα περισσότερο για τη νέα συσκευή Moto Edge.

Αυτό το τηλέφωνο Motorola φημολογούνταν όλο τον μήνα. Η πιστοποίηση 3C υποδηλώνει ότι το Motorola Edge X30 (XT2201-2) θα υποστηρίζει φόρτιση 68,2 W για την υποτιθέμενη μπαταρία 5.000 mAh. Μια άλλη διαρροή δείχνει μια επίπεδη οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών 144 Hz με υποστήριξη HDR10+. Υπάρχει επίσης η λέξη για μια κάμερα selfie με διάτρηση 60MP. Η ρύθμιση της τριπλής κάμερας που εμφανίζεται μπορεί να αποτελείται από κύρια κάμερα 50MP, εξαιρετικά ευρεία 50MP και αισθητήρα βάθους 2MP.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo πείραξε επίσης το τηλέφωνο, λέγοντας ότι το είχαν στα χέρια τους και ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές. Υπάρχουν φήμες τόσο για Edge 30 Ultra όσο και για Edge X30, για τα οποία ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι αναφέρονται στην ίδια συσκευή. Είναι επίσης εύλογο ότι η Motorola θα μπορούσε να ανακοινώσει δύο μοντέλα με το νέο πυρίτιο της Qualcomm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *