Το Oppo Find X4 Pro έχει προγραμματιστεί επίσημα για το 1ο τρίμηνο του 2022 καθώς η εταιρεία επιβεβαιώνει το chipset

Το Oppo Find X4 Pro έχει προγραμματιστεί επίσημα για το 1ο τρίμηνο του 2022 καθώς η εταιρεία επιβεβαιώνει το chipset

Η  Qualcomm παρουσίασε την νέα της ναυαρχίδα chipset Snapdragon 8 Gen 1 και πολλές εταιρείες αγωνίστηκαν για να ορκιστούν πίστη στο SoC, ανακοινώνοντας ότι η ναυαρχίδα τους θα τροφοδοτείται από το τσιπ. Μία από αυτές τις εταιρείες ήταν η Oppo, η οποία επίσης αποκάλυψε επίσημα στο Weibo πότε να περιμένει το Find X4 Pro – «το πρώτο τρίμηνο του 2022».

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι επίσημο, σχετικά με τη νέα σειρά Find X. Την περασμένη Τετάρτη, ένας χρήστης που διέρρευσε πρότεινε ότι το Find X4 Pro θα είναι μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το ήδη υπέροχο Find X3 Pro, φέρνοντας ταχύτερη φόρτιση (80W, από 65W), καθώς και το αναμενόμενο νέο Snapdragon.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι πιθανό να παραμείνουν τηλεφακός 50 MP + 50 MP + 13 MP, αλλά με ενημερωμένους αισθητήρες, ενώ η οθόνη είναι πιθανό να παραμείνει 6,7″ OLED με ανάλυση 1440p και προσαρμοστικό υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Τόσο το Find X2 Pro όσο και το Find X3 Pro έφτασαν τον Μάρτιο, επομένως είναι δίκαιο να πούμε ότι το Find X4 Pro θα ακολουθήσει το παράδειγμα εντός του υποσχεμένου χρονικού πλαισίου. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πόσο γρήγορα η Oppo θα φέρει το τηλέφωνο εκτός Κίνας – προηγουμένως χρειαζόταν η εταιρεία από 4 έως 12 εβδομάδες για να προγραμματίσει μια παγκόσμια κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *