Η Google προσθέτει τη σάρωση εγγράφων στην εφαρμογή Chromebook Camera, η δημιουργία GIF έρχεται σύντομα

Η Google προσθέτει τη σάρωση εγγράφων στην εφαρμογή Chromebook Camera, η δημιουργία GIF έρχεται σύντομα

Οι τεχνολογίες που σχετίζονται με την κάμερα έχουν γίνει πιο σημαντικές από ποτέ σε αυτήν την εποχή της απομακρυσμένης εργασίας και της ψηφιακής επικοινωνίας. Τον Αύγουστο, η Google μίλησε για το πώς έχει βελτιώσει την εμπειρία βιντεοκλήσεων για Chromebook μέσω της εφαρμογής Camera και τώρα εισήγαγε και άλλες δυνατότητες.

Πρώτα απ’ όλα είναι η σάρωση εγγράφων που επιτρέπει στην εφαρμογή Camera να σαρώνει και να ψηφιοποιεί φυσικά έγγραφα σε PDF και JPEG. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα – με την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από το Chromebook σας. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε σαρωμένα έγγραφα απευθείας μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφώνων Android στη γύρω περιοχή μέσω του Nearby Share.

Στη συνέχεια, έχουμε εξατομικευμένες γωνίες κάμερας όπου μπορείτε να διαμορφώσετε την εξωτερική σας κάμερα με την εφαρμογή Camera Chromebook και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Pan-Tilt-Zoom για να εξατομικεύσετε τις γωνίες για τις φωτογραφίες σας. Όλες οι προτιμήσεις σας θα αποθηκευτούν, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο που σταματήσατε, ακόμα κι αν διακοπείτε μεταξύ των προσαρμογών σας.

Άλλες δυνατότητες που συνιστά η Google να δοκιμάσετε είναι η λειτουργία βίντεο, ο χρονοδιακόπτης, η σάρωση κωδικών QR και η “αποθήκευση για αργότερα”. Μια άλλη δυνατότητα που η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει σύντομα είναι η δυνατότητα άμεσης και γρήγορης δημιουργίας GIF με δυνατότητα κοινής χρήσης και διάρκειας πέντε δευτερολέπτων. Ωστόσο, η Google δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το χαρακτηριστικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *