Τα «Fortnite» Party Worlds είναι καθαρά κοινωνικές εμπειρίες που δημιουργήθηκαν για το metaverse

Τα «Fortnite» Party Worlds είναι καθαρά κοινωνικές εμπειρίες που δημιουργήθηκαν για το metaverse

Η Epic έκανε εξαγορές και άλλα σηματοδοτούσε σχέδια για ένα Fortnite metaverse, αλλά η τελευταία του κίνηση είναι από τις πιο προφανείς μέχρι τώρα. Ο προγραμματιστής παρουσίασε Fortnite Party Worlds ή χάρτες που προορίζονται αποκλειστικά ως κοινωνικοί χώροι για να συναντήσετε φίλους και να παίξετε μίνι παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα Hubs, αυτά τα περιβάλλοντα δεν συνδέονται με άλλα νησιά — σκεφτείτε τα ως τελικούς προορισμούς.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τους δημιουργούς Fivewalnut και TreyJTH για να προσφέρει ένα ζευγάρι παραδειγμάτων Party Worlds (ένα θεματικό πάρκο και ένα σαλόνι). Ωστόσο, η εταιρεία ενθαρρύνει οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να υποβάλει το δικό του, αρκεί να επικεντρωθεί στον ίδιο στόχο της ειρηνικής κοινωνικοποίησης.

Αυτό δεν αντιπροσωπεύει αυστηρά μια μεταστροφή όταν οι Κόσμοι του Κόμματος ζουν σε απομόνωση. Ταυτόχρονα, αυτό δείχνει πόσο μακριά το Fortnite έχει απομακρυνθεί από την αρχική του εστίαση στο battle royale και στο co-op gaming – υπάρχουν πλέον νησιά που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στο να κάνουν φίλους, για να μην αναφέρουμε άλλες μη μαχητικές εμπειρίες, όπως εικονικά μουσεία και δοκιμαστικά μαθήματα. Δεν θα περιμέναμε ότι οι καυγάδες θα εξαφανιστούν σύντομα, αλλά γρήγορα γίνονται μόνο ένα μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *