Το Reddit προσθέτει δείκτες πληκτρολόγησης και ανάγνωσης σε πραγματικό χρόνο στις δημοσιεύσεις

Το Reddit προσθέτει δείκτες πληκτρολόγησης και ανάγνωσης σε πραγματικό χρόνο στις δημοσιεύσεις

To Reddit εισάγει μια χούφτα νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το κοινωνικό του δίκτυο να αισθάνεται πιο διαδραστικό. Από σήμερα, θα παρατηρήσετε ότι ο αριθμός των ψήφων και των σχολίων σε αναρτήσεις και ροές θα αυξηθεί (καθώς και θα μειωθεί) σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, θα δείτε νέες ενδείξεις πληκτρολόγησης που θα σας ενημερώνουν πότε δύο ή περισσότερα άτομα απαντούν σε ένα σχόλιο. Ομοίως, ένα άλλο σύνολο δεικτών σε πραγματικό χρόνο θα κοινοποιηθεί όταν πέντε ή περισσότερα άτομα διαβάζουν την ίδια ανάρτηση.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν θα ξέρετε ακριβώς ποιος διαβάζει μια ανάρτηση ή ετοιμάζει μια απάντηση, αλλά θα σας δώσει μια ευρύτερη αίσθηση του πόση προσοχή τραβάει. Τέλος, το Reddit επεξεργάστηκε εκ νέου το χάπι σχολίων για να εμφανίζει νέα σχόλια καθώς κάνετε κύλιση σε μια ανάρτηση. 

Στην πράξη, τα νέα χαρακτηριστικά θα κάνουν το Reddit να αισθάνεται περισσότερο σαν μια εφαρμογή συνομιλίας. Η εταιρεία λέει ότι σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την αφοσίωση των χρηστών. Υποστηρίζει ότι θα δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες. Το εάν αυτό αποδεικνύεται πράγματι έτσι, θα δούμε αργότερα σήμερα όταν το Reddit θα αρχίσει να διαθέτει τις λειτουργίες στον πελάτη ιστού του, καθώς και σε εφαρμογές Android και iOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *