Η Microsoft αποκαλύπτει μια έκδοση αυτόνομο Teams για τις μικρές επιχειρήσεις

Η Microsoft αποκαλύπτει μια έκδοση αυτόνομο Teams για τις μικρές επιχειρήσεις

H Microsoft  παρουσίασε το Teams Essentials, μια έκδοση του ομάδες απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις. Είναι ένα αυτόνομο προϊόν που βρίσκεται ανάμεσα στο δωρεάν πρόγραμμα Teams και στις δυνατότητες που συνοδεύουν μια συνδρομή Microsoft 365.

Το Teams Essentials κοστίζει 4 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστες ομαδικές συναντήσεις για έως και 30 ώρες και έως και 300 συμμετέχοντες, σε σύγκριση με ένα χρονικό όριο 60 λεπτών και μέγιστο αριθμό 100 συμμετεχόντων στο δωρεάν πρόγραμμα. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud — διπλάσιο από εκείνο της δωρεάν βαθμίδας — και ενσωμάτωση με το Outlook και (σύντομα) τα ημερολόγια Google.

Περιλαμβάνονται και άλλες δυνατότητες από το δωρεάν επίπεδο, όπως πρόσβαση σε εφαρμογές web του Office, συνομιλίες με συναδέλφους και πελάτες, κοινή χρήση αρχείων, δημοσκοπήσεις και ομαδικά έργα. Οι συναντήσεις, οι συνομιλίες, οι κλήσεις και τα αρχεία είναι όλα κρυπτογραφημένα. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν προσκλήσεις σε σύσκεψη σε κάποιον που δεν έχει λογαριασμό στο Teams — χρειάζονται απλώς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτού του ατόμου. εικονικά υπόβαθρα για κλήσεις, λειτουργία Together (που εμφανίζει τους συμμετέχοντες στον ίδιο εικονικό χώρο) και ζωντανές κλειστές λεζάντες Διατίθενται επίσης.

Είναι λίγο λιγότερο ακριβό από το Microsoft 365 Business Basic, το οποίο κοστίζει 5 $/μήνα ανά χρήστη (αυξάνεται στα 6 $ τον Μάρτιο), αλλά η εξοικονόμηση μπορεί να αυξηθεί. Οι δυνατότητες αυτού του σχεδίου περιλαμβάνουν μεταγραφές συσκέψεων, μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο, εκδόσεις εφαρμογών του Office για κινητά και 1 TB αποθήκευσης στο cloud ανά άτομο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *