Η Tesla θέλει να πουλήσει  το μοντέλο Cyberquad ATV για παιδιά με κόστος   $ 1.900

Η Tesla θέλει να πουλήσει το μοντέλο Cyberquad ATV για παιδιά με κόστος $ 1.900

Η Tesla  άρχισε να πωλεί το Cyberquad,αλλά δεν είναι το ATV που προώθησε  όταν παρουσίασε ηλεκτρικό όχημα της το 2019. Το Cyberquad που μπορείτε τώρα   να αγοράσετε από το κατάστημά της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι μια πολύ μικρότερη εκδοχή του που στοχεύει σε  παιδιά — και ναι, στην πραγματικότητα λειτουργεί. 

Το τετράτροχο ATV τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου και θα λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια όπως η μεγαλύτερη του έκδοση. Διαθέτει αυτονομία 15 μιλίων με ρυθμιζόμενη τελική ταχύτητα 10 μίλια/ώρα, πλήρες ατσάλινο πλαίσιο, μαξιλαράκι, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ράβδους φωτός LED. Με άλλα λόγια, μοιάζει με μια συρρικνωμένη έκδοση ενός νόμιμου ATV. 

Ένα μικρό Cyberquad θα σας κοστίσει 1.900 $ και αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή μέσα στις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες. Αλλά προτού αρχίσετε να το σκέφτεστε σοβαρά να το κάνετε δώρο για το παιδί σας αυτά τα Χριστούγεννα, να ξέρετε ότι η Tesla λέει ότι οι παραγγελίες δεν είναι  σίγουρο ότι θα φτάνουν πριν από τις διακοπές. Επίσης, προς το παρόν διατίθεται μόνο από το κατάστημα της Tesla στις ΗΠΑ και μπορεί να αποσταλεί μόνο στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *