Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τηλέφωνα της σειράς Galaxy A  με περισσότερη αντοχή στο νερό το επόμενο έτος

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τηλέφωνα της σειράς Galaxy A με περισσότερη αντοχή στο νερό το επόμενο έτος

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει πάνω από μισή ντουζίνα smartphone της σειράς Galaxy A με αντοχή στο νερό ήδη, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy A52, A52 5G, A52s και φέτος A72. Ωστόσο, φαίνεται ότι   θα δούμε περισσότερα αδιάβροχα mid-ranger της σειράς Galaxy A από τη Samsung το 2022 σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστούν τις κινεζικές μάρκες.

Ποια smartphone της σειράς Galaxy A θα έχουν λοιπόν βαθμολογία IP; Οι πληροφορίες  ισχυρίζονται ότι το Galaxy A33 και τα νεότερα μοντέλα θα έχουν σημαντική προστασία από νερό ,  αλλά δεν αποκαλύπτει την ακριβή βαθμολογία. Μέχρι στιγμής, η Samsung έχει κυκλοφορήσει πέντε smartphone Galaxy A με IP68 αντοχή στη σκόνη και το νερό και τέσσερα με βαθμολογίες IP67.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει υλικά μεμβράνης και αδιάβροχη σιλικόνη για να επιτύχει IPxx αντοχή στη σκόνη και το νερό σε αυτά τα smartphone. Το πρώτο θα εφαρμοστεί στο μικρόφωνο και το ηχείο και το δεύτερο για να σφραγίσει τη θύρα φόρτισης.

Η Samsung αποφάσισε επίσης να απλοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής για τα πίσω πάνελ των smartphone της επόμενης χρονιάς, κάτι που θα μπορούσε να τις βοηθήσει να μειώσουν το κόστος παραγωγής.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα για τα smartphone Galaxy A του 2022, αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G και Galaxy A73 5G καθώς οι αποδόσεις τους έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Έχουμε επίσης ακούσει για το Galaxy A23, το οποίο λέγεται ότι διαθέτει κύρια κάμερα 50MP διατίθεται  σε εκδόσεις 4G και 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *