Η απλοποιημένη οπτική ενημέρωση του Microsoft Office είναι πλέον διαθέσιμη

Η απλοποιημένη οπτική ενημέρωση του Microsoft Office είναι πλέον διαθέσιμη

H Microsoft μόλις έδωσε στα εργαλεία παραγωγικότητάς της μια σημαντική ανανέωση. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια υποσχόμενη οπτική ενημέρωση για τις εφαρμογές Windows του Office είτε σε Microsoft 365 είτε σε διαρκή άδεια χρήσης, παρέχοντάς σας απλούστερες και πιο κομψές διεπαφές σε όλες τις εφαρμογές. Προορίζεται να συμπληρώσει το στυλ των Windows 11 , όπως μπορείτε να φανταστείτε, αλλά υπόσχεται επίσης κάποιες λειτουργικές βελτιώσεις ανεξάρτητα από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε.

Η διεπαφή θα πρέπει να παρέχει μια πιο «φυσική και συνεπή» εμπειρία ανεξάρτητα από τις εφαρμογές. Η γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης είναι πλέον κρυμμένη από προεπιλογή (μπορείτε ακόμα να την επαναφέρετε). Το Office ταιριάζει επίσης με το θέμα των Windows από προεπιλογή, επομένως η εκκίνηση του Word ή του Excel τη νύχτα δεν πρέπει να σας ενοχλεί. Μπορείτε ακόμα να καθορίσετε ένα διαφορετικό θέμα, αν προτιμάτε.

Η ενημέρωση είναι εγγυημένη εάν χρησιμοποιείτε Windows 11. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, θα γνωρίζετε ότι είναι διαθέσιμη όταν δείτε ένα εικονίδιο μεγαφώνου στην επάνω δεξιά γωνία μιας συγκεκριμένης εφαρμογής. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *