Η Meta επεκτείνει τη χρήση του AWS για να υποστηρίξει νέες εξαγορές

Η Meta επεκτείνει τη χρήση του AWS για να υποστηρίξει νέες εξαγορές

H Meta και η Amazon σχεδιάζουν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους με την AWS που επιλέχθηκε ως στρατηγικός πάροχος cloud από την πρώτη. Η Meta σκοπεύει να διευρύνει τη χρήση του AWS, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών αποθήκευσης, βάσης δεδομένων και ασφάλειας με ενσωμάτωση στην υπάρχουσα εσωτερική υποδομή της. Ο όμιλος Meta AI θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες AWS Compute για έρευνα και ανάπτυξη στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση.

Το PyTorch, μια βιβλιοθήκη μηχανικής μάθησης ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από το Meta AI Research Lab, θα βελτιώσει την προσφορά στο AWS για να αυξήσει την υιοθέτηση των προγραμματιστών σε μοντέλα εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης. Το PyTorch είναι ήδη διαθέσιμο σε κορυφαίες πλατφόρμες cloud, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Azure, Google Cloud Platform, AWS και Alibaba Cloud.

Η Kathrin Renz, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Βιομηχανιών της AWS, δήλωσε:

«Με αυτήν τη συμφωνία, η AWS θα συνεχίσει να βοηθά τη Meta να υποστηρίζει την έρευνα και την ανάπτυξη, να οδηγεί την καινοτομία και να συνεργάζεται με τρίτα μέρη και την κοινότητα ανοιχτού κώδικα σε κλίμακα. Οι πελάτες μπορούν να βασιστούν στο Meta και το AWS για να συνεργαστούν στο PyTorch, διευκολύνοντάς τους να δημιουργήσουν, να εκπαιδεύσουν και να αναπτύξουν μοντέλα βαθιάς εκμάθησης στο AWS.”

Με τη χρήση του AWS, το σχέδιο στρατηγικής εξαγοράς της Meta πρόκειται να λάβει ώθηση με ευκολότερη ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων εταιρειών που χρησιμοποιούν ήδη το AWS. Με την παγκόσμια εμβέλεια του AWS και της ανάγκης της Meta για μια παγκόσμια υποδομή που θα υποστηρίζει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, η στρατηγική συνεργασία στοχεύει να επιτρέψει την επεκτασιμότητα, να βελτιώσει την απόδοση και να ενισχύσει τη συνεργασία στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *