Η Activision Blizzard δεν θα παίξει ρόλο στα Βραβεία Παιχνιδιών 2021

Η Activision Blizzard δεν θα παίξει ρόλο στα Βραβεία Παιχνιδιών 2021

Το συνεχιζόμενο  σκάνδαλο παρενόχλησης της Activision Blizzard  στο χώρο εργασίας μπορεί να έχει επιπτώσεις σε μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στα μέσα ενημέρωσης. Στον απόηχο μιας  Έκθεσης που εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή της Activision Blizzard στα Game Awards 2021, ο παραγωγός Geoff Keighley επιβεβαίωσε ότι ο εκδότης δεν θα είχε κάποιο ρόλο στο σόου εκτός από τις υποψηφιότητες που επιλέγουν οι influencers και τα μέσα ενημέρωσης. Δεν υπάρχει για κακοποίηση και παρενόχληση πουθενά,είπε  ο Keighley.

Πρόσθεσε ότι η βιομηχανία χρειάζεται για να «συνεργαστουν μαζί » για να δημιουργήσουν  ένα ιδανικό  χώρο για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Το επίκεντρο ήταν να γιορτάσουν τα παιχνίδια και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, σύμφωνα με τον ιδρυτή. Ο Keighley είπε ήδη ότι το Diablo IV και το Overwatch 2 δεν θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το σκάνδαλο είχε άμεσο αντίκτυπο στην παρουσία της Activision, αλλά είναι μια αντίθεση από το 2020. Στη συνέχεια, η εταιρεία χρησιμοποίησε τα Game Awards για να δείξει του Call of Duty: Black Ops Cold War 1s season του Battle royale υλικού.

Τα ερωτήματα παραμένουν όμως. Πιο συγκεκριμένα, η συμβουλευτική επιτροπή των βραβείων περιλαμβάνει τον πρόεδρο της Activision Blizzard, Rob Kostich. Ο εκδότης εξακολουθεί τεχνικά να ασκεί κάποια επιρροή στο γεγονός, ακόμη κι αν δεν υπαγόρευσε μεγάλο μέρος της παράστασης στην πράξη. Ο Keighley είπε στην Post ότι οι διοργανωτές της εκπομπής έπρεπε να “σκεφτούν πολύ προσεκτικά” για το πώς να προχωρήσουν — όπως η Microsoft και άλλοι συνεργάτες του κλάδου, η ομάδα των Game Awards δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις (αν υπάρχουν) για την προβληματική της Activision κουλτούρα στο χώρο εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *