Το Xiaomi 11 Lite 5G NE λαμβάνει Βελτιωμένη ενημέρωση MIUI 12.5

Το Xiaomi 11 Lite 5G NE λαμβάνει Βελτιωμένη ενημέρωση MIUI 12.5

Το 11 Lite 5G NE της Xiaomi που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τη σειρά 11T και είναι βασικά ένα Mi 11 Lite 5G με διαφορετικό chipset – το Snapdragon 778G αντί για το Snapdragon 780G. Εξακολουθούμε να μην ξέρουμε αν η συνεχιζόμενη και φαινομενικά ατελείωτη κρίση των τσιπ φταίει για αυτό ή απλώς οι εκτιμήσεις κόστους.

Τέλος πάντων, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, τα δύο τηλέφωνα είναι πανομοιότυπα εκτός από την επιλογή SoC. Και τώρα, το 11 Lite 5G NE κοσμείται με μια νέα ενημέρωση – μιλάμε για το MIUI 12.5 Enhanced.

Εξακολουθεί να βασίζεται στο Android 11, καθώς η Xiaomi δεν έχει ακόμη ενημερώσει καμία από τις συσκευές της στο Android 12. Αλλά το MIUI 12.5 Enhanced υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα της γενιάς MIUI 12.x – διορθώνοντας όλα τα σφάλματα και κάνοντας τα πάντα πιο ομαλά ολόπλευρα κάνοντας πολλές εργασίες στα παρασκήνια κάτω από την κουκούλα.

Λέει το Changelog της Xiaomi: οι νέοι αλγόριθμοι στο MIUI 12.5 Enhanced θα κατανείμουν δυναμικά τους πόρους του συστήματος εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία, ενώ ένας νέος εξαιρετικά λεπτός μηχανισμός διαχείρισης μνήμης “ατομικοποιημένη” θα κάνει τη χρήση της μνήμης RAM πιο αποτελεσματική και οι “νέοι ευαίσθητοι μηχανισμοί αποθήκευσης” θα εξασφαλίσουν την Το τηλέφωνο ανταποκρίνεται όσο περνάει ο καιρός.

Η βελτιωμένη ενημέρωση MIUI 12.5 για το Xiaomi 11 Lite 5G NE έρχεται αυτήν τη στιγμή σε μονάδες στην Ινδία, με αριθμό έκδοσης V12.5.4.0.RKOINXM και στην Τουρκία, με αριθμό έκδοσης V12.5.4.0.RKOTRXM. Ως συνήθως, η διάθεση είναι πιθανό να είναι σταδιακή και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες, αν όχι εβδομάδες, για να φτάσει σε όλες τις συσκευές σε αυτές τις αγορές. Ας ελπίσουμε ότι η Xiaomi θα το στείλει σύντομα στο ευρωπαϊκό μοντέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *