Η Uber θα επιτρέψει στους ανθρώπους στην Ινδία να παραγγείλουν ταξί μέσω του WhatsApp

Η Uber θα επιτρέψει στους ανθρώπους στην Ινδία να παραγγείλουν ταξί μέσω του WhatsApp

H Uber ανακοίνωσε ότι ξεκινά να διαθέτει μια λειτουργία αυτή την εβδομάδα που θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να κάνουν κράτηση ταξί μέσω του επίσημου chatbot Uber στο WhatsApp. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν ή να κατεβάζουν την εφαρμογή Uber καθώς οι αποδείξεις εγγραφής, κρατήσεων και ταξιδιών θα είναι διαθέσιμες μέσω του bot WhatsApp.

Όσον αφορά το πρόγραμμά της, η εταιρεία είπε ότι θα φέρει τη δυνατότητα πρώτα στο Lucknow, από αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα επεκταθεί στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της χώρας, προτού διατεθεί σε ολόκληρη τη χώρα το επόμενο έτος. Η σταθερή επέκταση αυτής της μεθόδου θα δώσει στην εταιρεία χρόνο να εξασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Για να χρησιμοποιήσουν το bot, οι πελάτες μπορούν να στείλουν μήνυμα στον επαγγελματικό αριθμό λογαριασμού ενός οδηγού Uber, να σαρώσουν έναν κωδικό QR ή να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο για να ανοίξουν απευθείας μια συνομιλία Uber WhatsApp. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσουν μια τοποθεσία παραλαβής και αποβίβασης, μετά την οποία θα τους παρουσιαστεί ο ναύλος του ταξιδιού και η αναμενόμενη ώρα άφιξης του οδηγού.

Μία από τις σημαντικές προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η Uber όλα αυτά τα χρόνια είναι να κάνει την υπηρεσία της ασφαλή. Η νέα εμπειρία WhatsApp θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υπάρχουν στην εφαρμογή. Εξηγώντας, η εταιρεία είπε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *