Το eBay ανέστειλε κατά λάθος “μικρό αριθμό” χρηστών

Το eBay ανέστειλε κατά λάθος “μικρό αριθμό” χρηστών

To eBay ανέστειλε κατά λάθος έναν απροσδιόριστο αριθμό χρηστών στις 3 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, η πλατφόρμα έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, σημειώνοντας ότι οι χρήστες που τέθηκαν σε αναστολή κατά λάθος έχουν λάβει μια ειδοποίηση ώστε να μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να αναφέρουν ότι έχουν αποκλειστεί από το eBay την Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι δεν παραβίασαν εν γνώσει τους κανέναν κανόνα στην πλατφόρμα. Ένα ολόκληρο νήμα του Reddit στο r/ebay είναι αφιερωμένο στο θέμα και παρόλο που η αρχική ανάρτηση έχει διαγραφεί από τότε, δεκάδες άλλοι χρήστες έχουν προσθέσει τις δικές τους εμπειρίες στο νήμα. Ένας χρήστης περιγράφει τη δική του περιγραφή της κατάστασης, πολλά από τα οποία επαναλαμβάνεται και από άλλα σχόλια:

Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι το eBay ακύρωσε τις προσφορές τους για προϊόντα που είχαν ήδη αγοράσει και λάβει, μερικά από τα οποία ήταν είδη «Αγοράστε τώρα», τα οποία οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν εντελώς. Όσο για την αιτιολόγηση αυτών των απαγορεύσεων, χρήστες λένε ότι έλαβαν ένα email από την εταιρεία που έλεγε ότι έθεταν “την κοινότητα του eBay σε κίνδυνο”. Μερικοί Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι όταν επικοινώνησαν με την εξυπηρέτηση πελατών του eBay σχετικά, οι απαγορεύσεις τους επικυρώθηκαν και δεν τους δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

«Στις 3 Δεκεμβρίου, ένας μικρός αριθμός λογαριασμών eBay ανεστάλη κατά λάθος», δήλωσε η εκπρόσωπος του eBay, Trina Somera, σε δήλωση στο The Verge. «Το ζήτημα έχει επιλυθεί και έχουν ειδοποιηθεί οι χρήστες που πρέπει να λάβουν μέτρα. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε ανησυχία μπορεί να έχει προκαλέσει αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *