Οι πρώτες εικόνες του Motorola Moto Edge X30.

Οι πρώτες εικόνες του Motorola Moto Edge X30.

H Motorola θα παρουσιάσει το Moto Edge X30 την επόμενη εβδομάδα ως το πρώτο στον κόσμο που λειτουργεί με Snapdragon 8 Gen 1 smartphone. Δεν έχει διευκρινίσει ακόμη το φύλλο προδιαγραφών του smartphone, αλλά ένας αξιωματούχος της εταιρείας μοιράστηκε μια ζωντανή εικόνα του Moto Edge X30, δείχνοντας τα λεπτά πλαίσια γύρω από την κεντρική οθόνη με τρύπα.

Επιπλέον, ο επίσημος λογαριασμός της Motorola στο Weibo δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο κλιπ που αποκαλύπτει τις προδιαγραφές οθόνης του Moto Edge X30: ρυθμός ανανέωσης 144 Hz, πιστοποίηση HDR10+ και 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

Motorola Moto Edge X30's live image surfaces, display officially detailed

Η Motorola δεν μας λέει τίποτα για το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης, αλλά προηγούμενες διαρροές ισχυρίστηκαν ότι θα έχει διαγώνιο 6,67″ και ανάλυση FullHD+. Κάτι πουεπίσης επιβεβαιώθηκε από τον αξιόπιστο tipster Digital Chat Station. 

Tα renders που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι το smartphone – αναμένεται να κυκλοφορήσει ως Edge 30 Ultra εκτός Κίνας – θα διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος που αποτελείται από μονάδες κύριας ανάλυσης 50MP (με OIS), 50MP ultrawide και βάθους 2MP . Για selfies και βιντεοκλήσεις, θα έχετε μια κάμερα 60MP μέσα στην τρύπα διάτρησης, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K.

Το Moto Edge X30 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Δεκεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά η Motorola δεν έχει T αποκάλυψε πότε το smartphone θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *