Η Oppo αναφέρει πωλήσεις ρεκόρ του Reno7, το απόθεμα εξαντλήθηκε σε 15 λεπτά

Η Oppo αναφέρει πωλήσεις ρεκόρ του Reno7, το απόθεμα εξαντλήθηκε σε 15 λεπτά

Η Oppo παρουσίασε τη σειρά Reno7 στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα. Η σειρά αποτελείται από τα Reno7 SE, την απλή έκδοση Reno7 και Reno7 Pro και κυκλοφόρησε σήμερα. Η εταιρεία είπε ότι το ενδιαφέρον για τους μεσαίου μεγέθους ήταν τόσο υψηλό, που ολόκληρη η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε σε 15 λεπτά, αποφέροντας έσοδα 100 εκατομμυρίων CNY.

Η Oppo πούλησε το τρίο των τηλεφώνων κυρίως μέσω του δικού της καταστήματος στην Κίνα, αλλά βοήθησαν και έμποροι λιανικής. Κινεζικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο όγκος των πωληθέντων μονάδων ήταν 150% περισσότερος από την πρώτη πώληση της σειράς Reno6, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένο αριθμό.

Τα γρήγορα μαθηματικά αποκαλύπτουν ότι τα 100 εκατομμύρια CNY μπορούν να σας οδηγήσουν οπουδήποτε, από 25.000 κορυφαία τηλέφωνα Reno7 Pro έως 45.000 οικονομικά προσιτά Reno7 SE, οπότε ο πραγματικός αριθμός είναι κάπου στη μέση. Αυτό σημαίνει ότι η Oppo πούλησε πάνω από 2.300 μονάδες ανά λεπτό ή σχεδόν 40 τηλέφωνα κάθε δευτερόλεπτο.

Η σειρά Oppo Reno7 είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένουμε ότι τα τηλέφωνα θα φτάσουν τελικά στις αγορές του εξωτερικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *