Ο Έλον Μασκ λέει ότι το πρώτο Tesla Cybertruck θα είναι μια παραλλαγή τεσσάρων κινητήρων

Ο Έλον Μασκ λέει ότι το πρώτο Tesla Cybertruck θα είναι μια παραλλαγή τεσσάρων κινητήρων

Όταν η Tesla αρχίσει τελικά να βγάζει το Cybertruck από τη γραμμή παραγωγής το 2022, το ηλεκτρικό όχημα θα κάνει το ντεμπούτο του με μια παραλλαγή με τέσσερις κινητήρα. Ο CEO Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι το μοντέλο θα προσφέρει “ανεξάρτητο, εξαιρετικά γρήγορο έλεγχο ροπής απόκρισης σε κάθε τροχό”. Μερικά άλλα ηλεκτρικά οχήματα έχουν έναν κινητήρα σε κάθε τροχό, συμπεριλαμβανομένου του R1T της Rivian.

Ο Μασκ επίσης επανέλαβε ότι το Cybertruck θα έχει μπροστινό και πίσω τιμόνι. Προηγουμένως σημείωσε ότι το EV θα προσφέρει σύστημα διεύθυνσης στον πίσω τροχό, το οποίο θα του επιτρέψει να οδηγεί διαγώνια, “σαν καβούρι”. Συγκεκριμένα, το Hummer EV διαθέτει λειτουργία καβουριού. Το σύστημα ελέγχου όλων των τροχών e-4orce της Nissan — το οποίο βρίσκεται στο ηλεκτρικό crossover Ariya, στην επερχόμενη επόμενη γενιά Leaf και σε ένα πρωτότυπο σεληνιακού προσεδάφισης — έχει επίσης κινητήρες εμπρός και πίσω.

Η Tesla αφαίρεσε όλες τις προδιαγραφές και τις τιμές του Cybertruck από τον ιστότοπό της τον Οκτώβριο. Οι επίδοξοι ιδιοκτήτες μπορούν να καταβάλουν μια επιστρεπτέα προκαταβολή 100 $ και να διαμορφώσουν την παραγγελία τους κοντά στο πότε ξεκινά η παραγωγή της Tesla, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει το επόμενο έτος. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο εάν θέλετε μια έκδοση με δύο κινητήρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *