Η κορυφαία συσκευή Fire TV της Toshiba διαθέτει hands-free Alexa

Η κορυφαία συσκευή Fire TV της Toshiba διαθέτει hands-free Alexa

Η Toshiba κυκλοφόρησε μια νέα κορυφαία έξυπνη τηλεόραση με ενσωματωμένη Fire TV. Το μοντέλο LED 4K UHD έχει δυνατότητες Alexa hands-free παρόμοιες με τις τηλεοράσεις της Amazon  Omni, ώστε να μπορείτε να εκδώσετε φωνητικές εντολές από όλο το δωμάτιο. Η Toshiba ισχυρίζεται επίσης ότι είναι η πρώτη Fire TV με τοπικό dimming, η οποία βελτιώνει την αναλογία αντίθεσης της οθόνης μειώνοντας τις σκοτεινές περιοχές της οθόνης όταν χρειάζεται. 

Το μοντέλο M550KU έχει σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο, με οθόνη 4K που έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Υποστηρίζει Dolby Atmos και Dolby Vision και διαθέτει δυνατότητα ζωντανής προβολής σε προβολή που μπορεί να εμφανίζει τροφοδοσία από συμβατά έξυπνα κουδούνια πόρτας ή κάμερες ασφαλείας. Για να μπορείτε να ακούτε και να ανταποκρίνεστε σε φωνητικές εντολές, η Toshiba ενσωμάτωσε μικρόφωνα στη συσκευή, επιτρέποντάς σας να εκκινείτε εφαρμογές, να αναπαράγετε μουσική και να ελέγχετε έξυπνες οικιακές συσκευές χωρίς να χρειάζεστε τηλεχειριστήριο.

Όταν ανακοινώθηκε η σειρά Omni, υπήρξαν αναφορές ότι η Toshiba σχεδίαζε τηλεοράσεις με συστοιχία μικροφώνων για την Alexa σε μακρινό πεδίο και σχεδίαζε να τις κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Δεν είναι σαφές εάν αυτό το μοντέλο ήταν ένα από αυτά, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το 2022 για να μπορέσετε να το αποκτήσετε. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές αυτού του μήνα σε τρία μεγέθη στο Best Buy και στο Amazon. Μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση 55 ιντσών με 800 δολάρια, την 65 ιντσών με 1.000 δολάρια και την 75 ιντσών με 1.200 δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *