Η LG κλείνει τον ιστότοπο προγραμματιστών της- η τελευταία ευκαιρία για να ξεκλειδώσετε το bootloader σας

Η LG κλείνει τον ιστότοπο προγραμματιστών της- η τελευταία ευκαιρία για να ξεκλειδώσετε το bootloader σας

Αφού η LG ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την επιχείρηση smartphone, η εταιρεία υποσχέθηκε τριετείς ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος στα πιο πρόσφατα ναυαρχίδα της, προκειμένου να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του και να διασφαλίσει ότι οι πιστοί χρήστες δεν φύγουν απογοητευμένοι. Αλλά από τον επόμενο μήνα, ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας δεν θα παρέχει πλέον κλειδιά για το ξεκλείδωμα των bootloaders.

Υπάρχει μια ειδοποίηση στον ιστότοπο προγραμματιστή που λέει ότι η εταιρεία θα τον τερματίσει και ότι “όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο και η έκδοση του κλειδιού ξεκλειδώματος του bootloader δεν θα είναι διαθέσιμες” μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Επομένως, εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε λίγο το τηλέφωνό σας LG περισσότερο και θα θέλατε να το κάνετε root ή να εγκαταστήσετε μια προσαρμοσμένη ROM, τώρα είναι η ευκαιρία σας να λάβετε το κλειδί για το bootloader. Σε τελική ανάλυση, αν είστε φανατικός θαυμαστής της LG, αυτό είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας για να διατηρήσετε το smartphone σας επίκαιρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *