Το WhatsApp προσθέτει την επιλογή να κάνει τα εφήμερα μηνύματα ως προεπιλογή σε νέες συνομιλίες

Το WhatsApp προσθέτει την επιλογή να κάνει τα εφήμερα μηνύματα ως προεπιλογή σε νέες συνομιλίες

Η Meta ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του WhatsApp έχουν πλέον την επιλογή να κάνουν τα μηνύματα που εξαφανίζονται ως προεπιλογή σε όλες τις νέες συνομιλίες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να ρυθμίσουν τα μηνύματα να εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες ή 90 ημέρες (θα μπορούσατε ήδη να επιλέξετε 7 ημέρες). Επιτρέποντάς σας να επιλέγετε πιο εύκολα εφήμερα μηνύματα, η Meta ελπίζει να κάνει τις συνομιλίες WhatsApp πιο ζωντανές, μη κρατώντας μόνιμο αρχείο για όλα όσα έχουν ειπωθεί.

Εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τα εφήμερα μηνύματα από προεπιλογή, τα άτομα με τα οποία συνομιλείτε θα ενημερωθούν ότι τα μηνύματα θα εξαφανιστούν τελικά. Εάν συνομιλείτε με κάποιον και πρέπει να καταγράψετε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες, όπως ένα ραντεβού, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε τα εφήμερα μηνύματα σε συγκεκριμένες συνομιλίες.

Εάν σας αρέσει η ιδέα να έχετε μηνύματα που εξαφανίζονται, στη συσκευή σας iPhone ή Android μεταβείτε στις Ρυθμίσεις WhatsApp > πατήστε Λογαριασμός > Απόρρητο > Προεπιλεγμένο χρονόμετρο μηνυμάτων και επιλέξτε διάρκεια. Υπάρχουν μερικές ιδιαιτερότητες σχετικά με τα εξαφανιζόμενα μηνύματα, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτά ελέγχοντας τις Συνήθεις Ερωτήσεις για τα μηνύματα που εξαφανίζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *