Η εφαρμογή Xbox Windows θα σας διευκολύνει να γνωρίζετε εάν ένα παιχνίδι  τρέχει καλά στον υπολογιστή σας

Η εφαρμογή Xbox Windows θα σας διευκολύνει να γνωρίζετε εάν ένα παιχνίδι τρέχει καλά στον υπολογιστή σας

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε έναν υπολογιστή, μία από τις πιο δύσκολες πτυχές του παιχνιδιού υπολογιστή είναι να γνωρίζετε εάν ένα παιχνίδι που πρόκειται να εγκαταστήσετε θα παίξει καλά στη μηχανή σας. Η Microsoft δοκιμάζει μια δυνατότητα που θα μπορούσε να το κάνει πιο εύκολο. Η εφαρμογή Xbox στα Windows περιλαμβάνει τώρα μια ετικέτα που θα σας λέει εάν ένα παιχνίδι θα «παίζει υπέροχα» στον υπολογιστή σας.

Δεδομένου ότι υπάρχουν ορισμένοι τίτλοι στους οποίους η εφαρμογή λέει “ο έλεγχος απόδοσης δεν είναι ακόμη διαθέσιμος”, δεν φαίνεται ότι η Microsoft συγκρίνει τις αναφερόμενες απαιτήσεις συστήματος με τα στοιχεία του υπολογιστή σας. Αντίθετα, φαίνεται ότι η εταιρεία δημιουργεί μια βάση δεδομένων όπου δοκιμάζει ένα παιχνίδι ενάντια σε διάφορα διαφορετικά μηχανήματα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις ετικέτες, μπορείτε να το κάνετε κατεβάζοντας την εφαρμογή Xbox Insider και επιλέγοντας την προεπισκόπηση παιχνιδιών των Windows. 

Εάν το σύστημα λειτουργεί καλά, θα μπορούσε να λύσει ένα κοινό σημείο πόνου για τους παίκτες PC. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει ορισμένους προγραμματιστές να μοιράζονται πιο αναλυτικές απαιτήσεις συστήματος για τα παιχνίδια τους, λέγοντας όχι μόνο τις ελάχιστες και προτεινόμενες προδιαγραφές, αλλά και το υλικό που θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε Full HD, QHD και 4K αντίστοιχα. Δυστυχώς, δεν έχει υπάρξει κάτι που να πλησιάζει την τυποποίηση σε ολόκληρη τη βιομηχανία και αυτό συμβαίνει ακόμη και πριν σκεφτείτε το γεγονός ότι ορισμένοι προγραμματιστές αναφέρουν υπερβολικά αισιόδοξες απαιτήσεις για τα παιχνίδια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *