Η Xiaomi TV ES50 2022 κάνει το ντεμπούτο της με υποστήριξη HDR και Dolby Vision

Η Xiaomi TV ES50 2022 κάνει το ντεμπούτο της με υποστήριξη HDR και Dolby Vision

H Xiaomi μόλις ανακοίνωσε την τηλεόραση ES50 2022 στην Κίνα, παρέχοντας πολλές δυνατότητες σε διαγώνιο 50 ιντσών. Φυσικά, η ανάλυση είναι 4K, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η συσκευή υποστηρίζει HDR, Dolby vision και μπορεί να φτάσει τα 600 nits φωτεινότητας σε 4096 διαφορετικά επίπεδα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η νέα τηλεόραση της Xiaomi είναι η χρωματική ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου περίπου 2,0 dE2000a που επιτυγχάνεται μέσω πολύπλοκων αλγορίθμων που μειώνουν τα σφάλματα αναπαραγωγής χρωμάτων. Ο μηχανή AI χρησιμοποιεί αλγόριθμους σούπερ ανάλυσης για τη μείωση του θορύβου, τη βελτίωση της ευκρίνειας και τη διόρθωση τεχνουργημάτων χαμηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν MEMC, έγχρωμο πάνελ 10-bit, τετραπύρηνο chipset MediaTek MT9638 και τρέχει σε MIUI για TV 3.0. Μικρόφωνα μακριάς περιοχής για φωνητικό έλεγχο είναι επίσης στο μενού.

Η τηλεόραση κοστίζει 2.399 CNY και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην Κίνα με τις πραγματικές αποστολές να ξεκινούν στις 11 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για διεθνή διαθεσιμότητα, αλλά υποψιαζόμαστε ότι θα φτάσει στην Ινδία τουλάχιστον εκεί που είναι οι εκδόσεις 43, 55 και 65 ιντσών ήδη διαθέσιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *