Τα OnePlus 9 και 9 Pro είναι τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Android που έλαβαν Android 12 Oxygen OS

Τα OnePlus 9 και 9 Pro είναι τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Android που έλαβαν Android 12 Oxygen OS

H OnePlus αυτή την εβδομάδα ακολούθησε το προβάδισμα της Samsung κυκλοφορώντας το Android 12 στις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της, τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro. Το Android 12 έρχεται σε συνδυασμό με το Oxygen OS 12 της εταιρείας, την πιο πρόσφατη έκδοση του δικού της λειτουργικού συστήματος, που φέρνει τα πρόσθετα της OnePlus στην ενημέρωση της Google.

Νέες δυνατότητες  

To OxygenOS 12 φέρνει τις συνήθεις ενημερώσεις του Android 12, καθώς και πολλές αποκλειστικές αλλαγές στο OnePlus. Δεν υπάρχει υλικό  εδώ, αλλά υπάρχει μια οπτική αναθεώρηση εδώ που στοχεύει στη βελτίωση της αναγνωσιμότητας του λειτουργικού συστήματος. Κάνει επίσης τα τηλέφωνα OnePlus να αισθάνονται πολύ περισσότερο σαν τα τηλέφωνα της Oppo, συνέπεια της συγχώνευσης που έγινε νωρίτερα μέσα στο έτος.

Ορισμένες από τις λειτουργίες που επισημάνθηκαν ως νέες — συμπεριλαμβανομένων των OnePlus Scout και Work-Life Balance — ήταν ήδη διαθέσιμα στα ινδικά μοντέλα της εταιρείας. Άλλες λειτουργίες βασίζονται σε κάποιες που ήδη υπήρχαν, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο προσαρμόσιμης οθόνης Always On Display, ενώ οι εφαρμογές Notes και Gallery έχουν επίσης βελτιώσει. Το OnePlus έχει ένα πιο λεπτομερές αρχείο καταγραφής αλλαγών για όσους ενδιαφέρονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *