Η τελευταία ενημέρωση του Telegram φέρνει Προστατευμένο περιεχόμενο σε Ομάδες και Κανάλια

Η τελευταία ενημέρωση του Telegram φέρνει Προστατευμένο περιεχόμενο σε Ομάδες και Κανάλια

Η Telegram ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς messenger της και, όπως πάντα, συνοδεύεται από μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως Προστατευμένο περιεχόμενο σε Ομάδες και Κανάλια, τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων κατά ημερομηνία, διαχείρισης συνδεδεμένων συσκευών , δημιουργία ανώνυμων αναρτήσεων σε δημόσιες ομάδες, σύνδεση μέσω τηλεφωνικής κλήσης, απαντήσεις σε αιτήματα συμμετοχής, παγκόσμια θέματα συνομιλίας στο Android, αναγνώριση κειμένου στο iOS 13+, δυνατότητα μορφοποίησης κειμένου σε λεζάντες πολυμέσων στο iOS και επανασχεδιασμένη σελίδα πληροφοριών επικοινωνίας σε iOS.

Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή σε αυτήν την ενημέρωση είναι η δυνατότητα των δημιουργών ομάδων και καναλιών να προστατεύουν το περιεχόμενο που δημοσιεύουν από την εκ νέου κοινή χρήση σε άλλους χρήστες ή την αποθήκευση. Για να προστατεύσετε το περιεχόμενο της ομάδας ή του καναλιού σας, μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών ομάδας ή καναλιού, μετά μεταβείτε στην ενότητα Ομάδα / Τύπος καναλιού και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Περιορισμός αποθήκευσης περιεχομένου.

Στη συνέχεια, έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε μηνύματα κατά ημερομηνία, αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στο ψηφιακό τους αποτύπωμα. Για να διαγράψετε μηνύματα κατά ημερομηνία, πατήστε τη γραμμή ημερομηνιών που εμφανίζεται καθώς κάνετε κύλιση στη συνομιλία και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εύρος ημερομηνιών που θέλετε να διαγράψετε. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι αυτή η δυνατότητα λειτουργεί μόνο σε συνομιλίες ένας προς έναν, αλλά οποιαδήποτε συνομιλία μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διαγράφει αυτόματα μηνύματα την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα μετά την αποστολή.

Σε αυτήν την ενημέρωση, το Telegram σάς παρέχει καλύτερο έλεγχο όσον αφορά τη διαχείριση συσκευών. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα μια επιτραπέζια συσκευή σαρώνοντας έναν κωδικό QR και έχετε την επιλογή να αποσυνδεθείτε αυτόματα από ανενεργές συσκευές μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο που είναι προσαρμόσιμη. Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε συσκευές στη λίστα και να επιλέξετε αν μπορούν να δέχονται μυστικές συνομιλίες ή εισερχόμενες κλήσεις.

Η τελευταία σημαντική προσθήκη σε αυτήν την ενημέρωση είναι η δυνατότητα ανώνυμης ανάρτησης σε δημόσιες ομάδες και κανάλια. Ενώ το Telegram χρησιμοποιεί τη λέξη “ανώνυμο”, στην πραγματικότητα σας έχει δώσει την επιλογή να δημοσιεύετε ως κανάλι που διαχειρίζεστε. Οπότε, ναι, είναι ανώνυμο, καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν την προσωπική σας ταυτότητα, αλλά θα χρειαστείτε ένα κανάλι για να δημοσιεύσετε εκ μέρους σας. Για να μεταβείτε στη δημοσίευση ως κανάλι, απλώς πατήστε την εικόνα του προφίλ σας δίπλα στο πλαίσιο συνομιλίας και επιλέξτε το κανάλι που θέλετε να δημοσιεύσετε ως – μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή στις ενότητες σχολίων ομάδας και καναλιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *