Η Razer κατασκεύασε έναν ανεμιστήρα ψύξης MagSafe για παίκτες iPhone

Η Razer κατασκεύασε έναν ανεμιστήρα ψύξης MagSafe για παίκτες iPhone

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η Razer κυκλοφόρησε ένα Phone Cooler Chroma $60 που υπόσχεται να κρατήσει το ακουστικό σας δροσερό. Υπάρχει μια έκδοση με σφιγκτήρα για τηλέφωνα Android και παλαιότερα iPhone, αλλά ο πρωταγωνιστής της έκθεσης είναι το μοντέλο MagSafe — δεν θα βλάψετε εντελώς τη σχεδίαση του iPhone 12 ή 13 σας.

Ως αξεσουάρ της Razer, μπορείτε να περιμένετε τον φαινομενικά υποχρεωτικό φωτισμό RGB (ελεγχόμενο μέσω Bluetooth) καθώς και έναν ανεμιστήρα υψηλής ισχύος επτά λεπίδων που παραμένει αθόρυβος στα 30dB περίπου. Ωστόσο, να είστε έτοιμοι να παραμείνετε κοντά σε πρίζες, καθώς θα χρειαστεί να συνδέσετε έναν φορτιστή USB-C είτε χρησιμοποιείτε MagSafe είτε όχι.

Το Phone Cooler Chroma είναι διαθέσιμο τώρα. Το ερώτημα, φυσικά, είναι αν θα επωφεληθείτε ή όχι από αυτό εξαρχής. Τα σύγχρονα τηλέφωνα ζεσταίνονται και μπορούν να μειώσουν την απόδοση κάτω από παρατεταμένα μεγάλα φορτία, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πιο δροσερό θα γίνει το τηλέφωνό σας όταν ο ανεμιστήρας βρίσκεται έξω από το ακουστικό σας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *