Οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro που διέρρευσαν αποκαλύπτουν chipset Snapdragon 8 Gen 1, οθόνη QHD+

Οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro που διέρρευσαν αποκαλύπτουν chipset Snapdragon 8 Gen 1, οθόνη QHD+

Η Realme θα κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με την επερχόμενη GT 2 Pro ναυαρχίδα αύριο. Ο ψηφιακός σταθμός συνομιλίας που διέρρευσε έχει πλέον κοινοποιήσει μερικά βασικά χαρακτηριστικά εκ των προτέρων, και περιλαμβάνουν το πιο πρόσφατο chipset Snapdragon, καλύτερη οθόνη και δύο κάμερες 50MP.

Realme GT 2 Pro (image: @OnLeaks x 91mobiles)

Το τηλέφωνο λέγεται ότι έχει ένα πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών, που κατασκευάζεται από τη Samsung. Θα είναι επίπεδο, χωρίς καμπύλες πλευρές και θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Θα υπάρχει μία μόνο selfie κάμερα με αισθητήρα 32MP.

Το πίσω μέρος θα φιλοξενεί μια τριάδα καμερών – μια κύρια 50MP 1/1,5, η οποία είναι πιθανόν με τη μονάδα Sony IMX766, μια υπερευρυγώνια λήψη 50 MP και μια κάμερα τηλεφακού με άγνωστη μέχρι στιγμής ανάλυση. Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει φόρτιση 65W, παρά τα όσαπροηγούμενες φήμες μας είπαν. Η εταιρεία έχει υποστηρίζοντας 125W UltraDart είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία για πάνω από ένα χρόνο, αλλά φαίνεται ότι περιμένουν ακόμη να γίνουν.

Η νέα εταιρεία προγραμμάτισε την ανακοίνωση για αύριο, πιθανότατα να ξεπεράσει τη Motorola στην ανακοίνωση του πρώτου smartphone στον κόσμο με chipset Snapdragon 8 Gen 1. Αλλά μένει να δούμε ποιο τηλέφωνο θα βγει στην αγορά πρώτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *