Η νέα δυνατότητα του Microsoft Teams θα μειώσει την απόσπαση της προσοχής

Η νέα δυνατότητα του Microsoft Teams θα μειώσει την απόσπαση της προσοχής

Eκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ενεργά το Microsoft Teams ενώ εργάζονται στο σπίτι και η Microsoft ενημερώνει τακτικά την πλατφόρμα συνεργασίας με νέες δυνατότητες συσκέψεων. Στην επόμενη ενημέρωση, η Microsoft σχεδιάζει να μειώσει την απόσπαση της προσοχής αφαιρώντας το πρόσωπό σας από την οθόνη.

Μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο όταν εμφανίζεται το πρόσωπό σας ενώ μιλάτε. Εάν θέλετε να αποκρύψετε το δικό σας βίντεο σε μια σύσκεψη του Teams ή να το προσαρμόσετε ώστε να μην καλύπτει την παρουσίαση ή τα έγγραφά σας, έχουμε καλά νέα για εσάς – η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο εναλλαγής που θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία.

Σε μια ανάρτηση στην πύλη Feedback, οι χρήστες εξήγησαν ότι η Self View του Teams είναι στατική και εμφανίζεται πάντα στην κάτω δεξιά γωνία. “Αυτό συχνά αποσπά την προσοχή”, σημείωσε ένας χρήστης, προσθέτοντας ότι η αυτοπροβολή μπορεί επίσης να εμποδίσει την κοινή χρήση της οθόνης όταν βρίσκεστε σε μια συνάντηση ομάδας.

Σε μια απάντηση, εκπρόσωποι της Microsoft επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα εργάζεται επί του παρόντος σε έναν νέο τρόπο για να απενεργοποιήσει τον καθρέφτη βίντεο.

Το χαρακτηριστικό αναμένεται να είναι έτοιμο σε λίγες εβδομάδες. Θα μπορούσε να είναι είτε ο Δεκέμβριος του 2021 είτε ο Ιανουάριος του 2022. Ωστόσο, τα σχέδια υπόκεινται πάντα σε αλλαγές και δεν θα εκπλαγούμε αν η λειτουργία καθυστερήσει, δεδομένου ότι η περίοδος των διακοπών είναι προ των πυλώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *