Το Google Stadia έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις LG εβδομάδες μετά το GeForce NOW

Το Google Stadia έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις LG εβδομάδες μετά το GeForce NOW

Η LG ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Google Stadia στις έξυπνες τηλεοράσεις της με webOS 5.0 ή webOS 6.0. Είπε ότι η πλατφόρμα έρχεται σε τηλεοράσεις σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά   είναι αδύνατο να πούμε αν θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα στη χώρα σας, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσγειωθεί στις περισσότερες ανεπτυγμένα έθνη.

Η κορεατική εταιρεία είπε ότι η κυκλοφορία του Stadia στις τηλεοράσεις της παρέχει στους πελάτες άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια προηγμένης τεχνολογίας με υποστήριξη για «εξαιρετικά γραφικά και ρυθμούς καρέ σε οθόνες αιχμής». Η εισαγωγή του Stadia στις έξυπνες τηλεοράσεις LG έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του GeForce Now της NVIDIA στη σειρά σε beta.

Όσοι αποφασίσουν να ξεκινήσουν με το Stadia μπορούν να αρχίσουν να παίζουν μερικά από τα τελευταία παιχνίδια triple-A, όπως το Cyberpunk 2077, το Resident Evil Village, το Assassin’s Creed: Valhalla, το Hitman 3, το Baldur’s Gate 3και άλλα. Μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα παιχνιδιών Stadia για να δείτε ποιοι άλλοι τίτλοι είναι διαθέσιμοι, αν και είναι ενοχλητικό, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό για να μεταβείτε και να δείτε την τιμή των διαθέσιμων τίτλων.

Όσον αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες, μπορείτε να περιμένετε να παίξετε παιχνίδια με γραφικά έως 4K HDR και 60 FPS, ωστόσο, αυτό εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο καθώς τα παιχνίδια μεταδίδονται σε ροή. Με μια LG Smart TV, το περιεχόμενο θα πρέπει να φαίνεται υπέροχο στο Stadia.

Εάν αποφασίσετε να παίξετε, η LG είπε ότι θα χρειαστείτε ένα συμβατό χειριστήριο, αλλά υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα βοήθειας της Google για μια λίστα συμβατών ελεγκτών για το Stadia.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *