Το Galaxy S21 FE θα τροφοδοτείται από το Android 12 κατά την κυκλοφορία

Το Galaxy S21 FE θα τροφοδοτείται από το Android 12 κατά την κυκλοφορία

Το Galaxy S21 FE θα παρουσιαστεί σύντομα. Αναμένουμε ότι αυτή η νέα Fan Edition από τον τεχνολογικό γίγαντα της Νότιας Κορέας θα κυκλοφορήσει αθόρυβα τον Ιανουάριο, μόλις ένα μήνα πριν από τη σειρά Galaxy S22. Η συσκευή θα είναι πιο προσιτή σε σύγκριση με τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S21 που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Μετά την αναβολή και την ακύρωση, το νέο τηλέφωνο επιβεβαιώνεται ότι θα έρθει. Η Samsung διατηρεί το κόστος χαμηλά αλλάζοντας ορισμένα εξαρτήματα. Για το πίσω πάνελ, αντί για μεταλλικό, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει πλαστικό.

Η κοινότητα του Android αναρωτιέται ποια έκδοση θα τρέχει το Galaxy S21 FE. Θα είναι Android 11 ή Android 12; Τώρα έχουμε μια απάντηση καθώς εμφανίστηκε το υλικολογισμικό για το smartphone. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί εξαρχής το Android 12. 

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα Galaxy S21 αλλά πιστεύετε ότι η τιμή είναι υπερβολική, μπορείτε να εξετάσετε το Galaxy S21 FE. Αυτό σημαίνει ότι η Fan Edition θα έχει άλλη μια επιπλέον αναβάθμιση του Android OS σε σύγκριση με τα τηλέφωνα Galaxy S21.

Το Galaxy S21 FE θα ξεκινήσει με Android 12. Πιθανότατα θα φτάσει στο Android 15 αφού η Samsung έχει υποσχεθεί τρεις σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος Android εκτός από τις τακτικές μικρές ενημερώσεις λογισμικού.

Η Fan Edition θα είναι μια καλή επιλογή. Αλλά και πάλι, η τριάδα Galaxy S22 έρχεται επίσης σύντομα. Η απόφασή σας όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο θα εξαρτηθεί πραγματικά από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Το Galaxy S22 θα είναι πιο ακριβό και θα έχει τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες, επομένως θα είναι επίσης μια αξιόλογη επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *