Το Xiaomi 12 λαμβάνει πιστοποίηση 3C με φόρτιση 67 W

Το Xiaomi 12 λαμβάνει πιστοποίηση 3C με φόρτιση 67 W

H Xiaomi φημολογείται ότι θα αποκαλύψει τη σειρά Xiaomi 12 στις 12 Δεκεμβρίου, αλλά η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πολλά γι ‘αυτό εκτός από την επιβεβαίωση του Snapdragon 8 Gen 1 SoC . Και ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά 12 από την κινεζική εταιρεία, μια συσκευή Xiaomi που πιστεύεται ότι είναι η απλή έκδοση έχει πιστοποίηση 3C, αποκαλύπτοντας υποστήριξη φόρτισης 67 W στη διαδικασία.

Ενώ η φόρτιση 67W είναι αρκετά γρήγορη, εξακολουθεί να είναι πιο αργή από το Xiaomi 12 Pro, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα 120 W.

Xiaomi 12 gets 3C certified with 67W charging

Επιστρέφοντας στο μοντέλο βανίλιας, το 3C δεν μας λέει τίποτα για το Xiaomi 12 εκτός από την αποκάλυψη της μέγιστης ταχύτητας φόρτισης και της υποστήριξης 5G, αλλά ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι το smartphone θα έχει μπαταρία 4.500 mAh.

Το Xiaomi 12 αναμένεται να τρέχει το MIUI 13 εξ΄ αρχής.. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει μια μοναδική τεχνολογία επίστρωσης για την κάμερας του τηλεφώνου για να επιτύχει μια αίσθηση που ταιριάζει με το φινίρισμα του πίσω καλύμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *