Η OLED Evo TV , που εστιάζεται στον σχεδιασμό της η LG,  διαθέτει μηχανοκίνητο κάλυμμα

Η OLED Evo TV , που εστιάζεται στον σχεδιασμό της η LG, διαθέτει μηχανοκίνητο κάλυμμα

Η τελευταία τηλεόραση OLED της LG δημιουργήθηκε για όσους προτιμούν κάτι με ασυνήθιστο σχεδιασμό που δεν θα έμοιαζε άσχετο με τη συλλογή επίπλων και πινάκων, Η κορεατική εταιρεία έκανε ανανέωση στην 65 ιντσών τηλεόραση LG OLED Evo, την έκανε μέρος της συλλογής αντικειμένων της και της έδωσε ένα κάλυμμα που μπορείτε να μετακινήσετε πάνω ή κάτω χρησιμοποιώντας ένα αποκλειστικό τηλεχειριστήριο.

Εάν δεν παρακολουθείτε τίποτα και θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση ως ρολόι ή για αναπαραγωγή μουσικής — το ηχείο της συσκευής έχει έξοδο 80 watt — μπορείτε να κατεβάσετε το κάλυμμα μέχρι τη μέση και να εμφανίσετε μόνο ένα μέρος της οθόνης. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να επιλέξετε από τα θέματα που παρέχει η LG εάν θέλετε να είναι ορατή ολόκληρη η οθόνη. Δεδομένου ότι προορίζεται να επικαλεστεί την εμφάνιση ενός έργου τέχνης, το μοντέλο είναι τοποθετημένο σε ένα μεταλλικό καβαλέτο και μπορεί απλά να ακουμπήσει σε έναν τοίχο αντί να κρεμαστεί. Ακόμη και το κινούμενο εξώφυλλό του μοιάζει με καμβά, καθώς χρησιμοποιεί ύφασμα, ιδιαίτερα ύφασμα από τη δανέζικη μάρκα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Kvadrat.   

Η συλλογή τηλεόρασης LG OLED Evo κοστίζει πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο της OLED Evo, όπως πιθανότατα ήδη περιμένατε. Θα είναι διαθέσιμο από τις 15 στην Κορέα για 8.381 δολάρια ΗΠΑ και θα έχει τρία χρώματα εξωφύλλου Kvadrat για να διαλέξετε: μπεζ, κόκκινο ξύλο και πράσινο. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να αγοράσουν επιπλέον καλύμματα εάν θέλουν, ώστε να μπορούν να τα αλλάξουν σύμφωνα με τον τρέχοντα συνδυασμό χρωμάτων του χώρου τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *