Το push-to-talk του Microsoft Teams θα φτάσει τον Φεβρουάριο για Windows και macOS

Το push-to-talk του Microsoft Teams θα φτάσει τον Φεβρουάριο για Windows και macOS

Όταν χρησιμοποιείτε πλατφόρμες συσκέψεων όπως το Microsoft Teams, το Google Meet ή το Zoom, ο θόρυβος του παρασκηνίου και τα πολυάσχολα περιβάλλοντα μπορεί να κατακλύσουν τα ηχεία και να συλλάβουν κάθε είδους ανεπιθύμητο θόρυβο φόντου . Σε εφαρμογές συσκέψεων ή εφαρμογές όπως το Discord ή το Steam, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία push-to-talk για σίγαση του μικροφώνου μέχρι να είστε έτοιμοι να μιλήσετε.

Η δημοφιλής πλατφόρμα συνεργασίας και συσκέψεων  Microsoft Teams επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σίγαση και κατάργηση της σίγασης των μικροφώνων τους κάνοντας απλά κλικ σε ένα κουμπί σίγασης εντός του προγράμματος-πελάτη επιφάνειας εργασίας.

Το Microsoft Teams υποστηρίζει επίσης τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+Shift+M για εναλλαγή μεταξύ σίγασης και κατάργησης σίγασης, αλλά αυτή η δυνατότητα δεν είναι χρήσιμη όταν οι χρήστες καταργούν τη σίγαση των μικροφώνων τους και μετά ξεχνούν να επιστρέψουν στην κατάσταση σίγασης.

Η Microsoft κατανοεί ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε τον ήχο της φωνής ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας όταν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη Teams. Ευτυχώς, η εταιρεία εργάζεται για την υποστήριξη για ενσωματωμένο push-to-talk.

Αυτή η αλλαγή θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε το push-to-talk στο Teams για τη σίγαση του μικροφώνου σας αυτόματα μέχρι να είστε έτοιμοι να πατήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου (Ctrl + Spacebar) ή Option + Space. Με αυτήν τη δυνατότητα, η Microsoft σχεδιάζει να διευκολύνει τους συμμετέχοντες ή τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη όταν βρίσκονται σε θορυβώδες περιβάλλον.

«Παρουσιάζουμε τη δυνατότητα να επιτρέπεται στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη να καταργούν προσωρινά τη σίγαση πατώντας Ctrl + Space (Windows) και Option + Space (macOS) για να μιλήσουν», σημείωσε η Microsoft στον ενημερωμένο οδικό χάρτη.

Μετά την ενημέρωση, θα μπορείτε να καταργήσετε προσωρινά τη σίγαση του μικροφώνου σας πατώντας Ctrl +Space (Windows) και Option + Space (macOS).

Αυτή τη στιγμή, η δυνατότητα push-to-talk του Microsoft Teams διατίθεται στους πελάτες της Κυβερνητικής Κοινότητας (GCC). Η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό χρησιμοποιώντας Windows και macOS τον Φεβρουάριο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *