Η Meta ενημερώνει το πρόγραμμα bug bounty καθώς στρέφει την εστίασή της στο metaverse

Η Meta ενημερώνει το πρόγραμμα bug bounty καθώς στρέφει την εστίασή της στο metaverse

Την Παρασκευή, η Meta ανακοίνωσε ότι ενημερώνει τις οδηγίες πληρωμής του προγράμματος bounty bug για τα προϊόντα υλικού της Reality Labs, καθώς η εστίασή της στρέφεται περισσότερο προς το metaverse και την εικονική πραγματικότητα. Με την ενημέρωση, η Meta εξηγεί ποιες διορθώσεις οδηγούν σε ποια ανταμοιβή με μεγαλύτερη σαφήνεια και αναφέρει συγκεκριμένα ότι τα γυαλιά Ray-Ban Stories καλύπτονται επίσης από το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις ενημερωμένες οδηγίες πληρωμών, οι καλυπτόμενες συσκευές αυτού του προγράμματος είναι οι Quest 2, Quest, Portal TV, Portal+, Portal Go, Portal Mini, Portal και Ray-Ban Stories. Διάφοροι τύποι εκμεταλλεύσεων παρατίθενται δίπλα στο μέγιστο μπόνους που θα μπορούσατε να λάβετε, για παράδειγμα, η εύρεση μιας επίμονης πλήρους ασφαλούς παράκαμψης εκκίνησης θα μπορούσε να σας αποφέρει έως και 30.000 $.

Για να καθορίσει το ποσό που θα απονείμει, η Meta θα λάβει υπόψη παράγοντες όπως ο αντίκτυπος του exploit, η ευκολία εκμετάλλευσης και η ποιότητα της αναφοράς. Επιπλέον, θα λάβει υπόψη τυχόν ζητήματα που θα διαπιστώσετε ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν φυσικούς κινδύνους, την ασφάλεια ή το απόρρητο κατά τον καθορισμό του ποσού για την ανάθεση.

Η εύρεση εκμεταλλεύσεων στο υλικό και η αναφορά τους στη μητρική εταιρεία μπορεί μερικές φορές να σας φέρει σε νόμιμα νερά, αλλά με το πρόγραμμα bug bounty της Meta, οι συσκευές που έχει καθορίσει μπορούν να διερευνηθούν για σφάλματα χωρίς νομικές επιπτώσεις, εάν το κάνετε για να το αναφέρετε στο Meta . Με την προσθήκη των Ray-Ban Stories στη λίστα και της συνοδευτικής εφαρμογής, Facebook View, η Meta είπε ότι θα απολαμβάνετε ασφαλή προστασία λιμανιού που περιγράφεται στους όρους παροχής υπηρεσιών της για την προσπάθεια εύρεσης σφαλμάτων σε αυτό το προϊόν.

Εάν η εύρεση σφαλμάτων σε προϊόντα Meta σας φαίνεται ενδιαφέρουσα, μεταβείτε στις προγράμματος bounty bug σελίδες του για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *