Η Microsoft διορθώνει το μπλοκάρισμα σφαλμάτων του Defender for Endpoint στον Windows Server

Η Microsoft διορθώνει το μπλοκάρισμα σφαλμάτων του Defender for Endpoint στον Windows Server

Η Microsoft έχει αντιμετωπίσει ένα γνωστό ζήτημα που ταλαιπώρησε τους πελάτες του Windows Server για εβδομάδες, εμποδίζοντας την εκκίνηση της εταιρικής πλατφόρμας ασφάλειας Defender for Endpoint σε ορισμένα συστήματα.

Όταν αναγνώρισε το σφάλμα τον Νοέμβριο, η Microsoft εξήγησε ότι η λύση ασφαλείας τελικού σημείου (παλαιότερα γνωστή ως Microsoft Defender Advanced Threat Protection ή Defender ATP) απέτυχε να ξεκινήσει ή να εκτελεστεί σε συσκευές που εκτελούν εγκαταστάσεις Windows Server Core.

Το ζήτημα επηρεάζει μόνο τις συσκευές στις οποίες οι πελάτες εγκατέστησαν ενημερώσεις ασφαλείας Windows Server 2019 και Windows Server 2022 που εκδόθηκαν κατά την Τρίτη ενημέρωση κώδικα του περασμένου μήνα.

Η Microsoft αντιμετώπισε το σφάλμα με την κυκλοφορία του KB5008223 αυτή την εβδομάδα ως μέρος της  ενημέρωσης του  κώδικα Τρίτης Δεκεμβρίου 2021.

Όπως αποκάλυψε ο Redmond, το KB5008223 “επιλύει ένα γνωστό ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκίνηση ή την εκτέλεση του Microsoft Defender for Endpoint σε συσκευές που έχουν εγκατάσταση Windows Server Core.”

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν τη αθροιστική ενημέρωση μέσω του Windows Update και του Microsoft Update, του Windows Update for Business, των Windows Server Update Services (WSUS) και του καταλόγου Microsoft Update.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *