Οι διακομιστές της Amazon ήταν εκτός λειτουργίας για σύντομο χρονικό διάστημα, και πάλι

Οι διακομιστές της Amazon ήταν εκτός λειτουργίας για σύντομο χρονικό διάστημα, και πάλι

Μετά τη διακοπή λειτουργίας της περασμένης εβδομάδας στις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, οι διακομιστές της Δυτικής Αμερικής αντιμετώπιζαν προβλήματα συνδεσιμότητας. Το πρόβλημα ανακοινώθηκε στη σελίδα κατάστασης AWS. Σύμφωνα με την Amazon, τα προβλήματα παρέμειναν στις περιοχές του Όρεγκον και της Βόρειας Καλιφόρνια. Το πρόβλημα επιλύθηκε στις 8:14 π.μ. PST και οι υπηρεσίες λειτουργούν πλέον κανονικά.

Το θέμα ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με αυτό που επηρέασε τους ανατολικούς διακομιστές. Η διακοπή επηρέασε τα Netflix, Twitch, Slack και πολλούς άλλους ιστότοπους που βασίζονται στο AWS για την παροχή των υπηρεσιών τους .

Οι χρήστες επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε συστήματα παρακολούθησης σπιτιού, Κουδούνια πόρτας και συσκευές παρακολούθησης μωρών λόγω της διακοπής λειτουργίας. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, η διακοπή της 7ης Δεκεμβρίου προκλήθηκε από μια ξαφνική αύξηση της κυκλοφορίας που προκάλεσε προβλήματα σε “αρκετές συσκευές δικτύου εντός του εσωτερικού δικτύου AWS”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *