Η Apple κυκλοφορεί το Swift Playgrounds 4, επιτρέποντας στους εκκολαπτόμενους προγραμματιστές iOS να δημιουργήσουν στο iPad

Η Apple κυκλοφορεί το Swift Playgrounds 4, επιτρέποντας στους εκκολαπτόμενους προγραμματιστές iOS να δημιουργήσουν στο iPad

Η αναμονή τελείωσε. Μετά από μια ανακοίνωση στο WWDC 2021, η Apple κυκλοφόρησε το Swift Playgrounds 4.0. Η ενημέρωση είναι σημαντική για την εφαρμογή, την οποία τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μάθουν τη γλώσσα προγραμματισμού Swift της εταιρείας. Για πρώτη φορά, το λογισμικό σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές για iPhone και iPad απευθείας στο iPad σας. Τώρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το tablet σας για να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας στο App Store.

Επιπλέον, το Swift Playgrounds 4.0 έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις ποιότητας ζωής. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών στην εφαρμογή σας καθώς τις πραγματοποιείτε σε πραγματικό χρόνο. Και μιλώντας για προεπισκοπήσεις, μπορείτε τώρα να δείτε πώς φαίνονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Η Apple έχει επίσης προσθέσει ενσωματωμένες προτάσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να γράφουν κώδικα γρήγορα και με ακρίβεια. Η δυνατότητα αναζήτησης έργου είναι επίσης πιο ισχυρή, καθώς μπορεί πλέον να βρει αποτελέσματα σε πολλά αρχεία. Η στρογγυλοποίηση της λίστας των βελτιώσεων είναι μια δυνατότητα για τη μετακίνηση των έργων σας μεταξύ Playgrounds και Xcode και πάλι πίσω.

Συνολικά, η ενημέρωση φαίνεται ότι αξίζει να την ελέγξετε. Αφού εγκαταστήσετε το iPadOS 15.2 στο tablet σας, κατευθυνθείτε στο App Store για να κατεβάσετε το Swift Playground 4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *