Τα γυαλιά Meta and Ray-Ban’s Stories μπορούν πλέον να στέλνουν και να διαβάζουν κείμενα στο Messenger

Τα γυαλιά Meta and Ray-Ban’s Stories μπορούν πλέον να στέλνουν και να διαβάζουν κείμενα στο Messenger

H Meta κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού για το Ray-Ban Stories που ενισχύει τις δυνατότητες φωνής των έξυπνων γυαλιών. Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο βοηθό για να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις μέσω του Messenger. Επιπλέον, μπορεί πλέον να διαβάζει τα μηνύματα που σας στέλνει κάποιος μέσω της πλατφόρμας συνομιλίας.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα χρήσης της φωνής σας για τον έλεγχο της αναπαραγωγής πολυμέσων. Για παράδειγμα, αν θέλετε να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι σε μια λίστα αναπαραγωγής, πείτε “Γεια σου Facebook, επόμενο”. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή της έντασης του ήχου με τον ίδιο τρόπο, καθώς και η παύση και η συνέχιση ενός τραγουδιού ή του podcast. Mπορείτε να ζητήσετε από τον βοηθό ενημέρωση για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Meta λέει ότι κυκλοφορεί την ενημέρωση στη συνοδευτική εφαρμογή Facebook View σε φάσεις και σημειώνει ότι αναμένει ότι το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους σύντομα. Για να μπορέσετε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό στα γυαλιά Stories. Ενώ αυτή η έκδοση ενισχύει μια από τις λιγότερο συναρπαστικές πτυχές των Ray-Ban Stories, η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα προσθέσει περισσότερη λειτουργικότητα το νέο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *