Το Samsung Galaxy A13 4G εμφανίστηκε με το chipset Exynos 850

Το Samsung Galaxy A13 4G εμφανίστηκε με το chipset Exynos 850

Ενώ η έκδοση 5G του Galaxy A13 της Samsung είναι επίσημη από τις αρχές αυτού του μήνα, το μοντέλο 4G δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αυτό σίγουρα πρόκειται να αλλάξει σύντομα, ωστόσο, καθώς η παραγωγή  φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει στην Ινδία (η οποία μπορεί να είναι μια από τις κύριες αγορές όπου θα πωλείται αυτή η έκδοση).

Στο μεταξύ, κάποιος που είχε στην κατοχή του ένα πρωτότυπο Galaxy A13 4G αποφάσισε να το βάλει στους ρυθμούς του Geekbench και ως συνήθως, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τώρα μια δημόσια λίστα αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο, που δείχνει πώς γίνεται και επίσης αποκαλύπτει ορισμένες από τις προδιαγραφές του .

Samsung Galaxy A13 4G gets benchmarked with Exynos 850 chipset

Δεν είναι όμορφο, όμως, αυτό που μας λέει ο Geekbench. Πρώτα απ ‘όλα, το SoC στο τιμόνι είναι το Exynos 850, το φθηνότερο και λιγότερο ισχυρό chipset της Samsung. Αυτό συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM στη μονάδα που εκτελούσε το σημείο αναφοράς, αν και μπορεί να είναι διαθέσιμες πολλές επιλογές μνήμης κατά την εκκίνηση.

Το τηλέφωνο διαθέτει τουλάχιστον Android 12, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος και έτσι να λάβει ενημερώσεις μέχρι το Android 14.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *