Ποια smartphone θα έχουν τον MediaTek Dimensity 9000

Ποια smartphone θα έχουν τον MediaTek Dimensity 9000

H Mediatek αποκάλυψε το Dimensity 9000 τον περασμένο μήνα και σήμερα η εταιρεία έριξε περισσότερο φως στα πρώτα τηλέφωνα που παρουσίασαν προϊόντα με το SoC. Το τσιπ, που βασίζεται στη διαδικασία 4 nm, θα υιοθετηθεί από την Oppo, vivo, Xiaomi και Honor – και οι τέσσερις εταιρείες θα κυκλοφορήσουν ένα νέο τηλέφωνο με Dimensity 9000 το πρώτο τρίμηνο του 2022. 

O Henry Duan, Αντιπρόεδρος της Oppo, αποκάλυψε την επόμενη ναυαρχίδα Find X θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με το Dimensity 9000. Πιθανότατα μιλάει για την απλή έκδοση  Find X4 αφού έχουμε ήδη επιβεβαίωση ότι το X4 Pro θα διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 1.

Ο Αντιπρόεδρος της Xiaomi και ο Γενικός Διευθυντής του Redmi Lu Weibing επιβεβαίωσαν το τσιπ θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά Redmi K50. Ο ίδιος απέκρυψε πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά αναμένουμε ότι η έκδοση K50 Gaming θα είναι αυτή που θα φέρει το Dimensity 9000. 

Η Honor και η vivo δεν αποκάλυψαν ούτε τις ακριβείς συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, αλλά και οι δύο μάρκες υποσχέθηκαν τη «νέα γενιά ναυαρχίδας 5G κινητά τηλέφωνα» θα παρέχουν «πρωτοφανείς επιδόσεις» για να «σπρώξουν το φάκελο στις εφαρμογές και τις καινοτομίες 5G».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *