Η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή λύσεων μνήμης αυτοκινήτου επόμενης γενιάς

Η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή λύσεων μνήμης αυτοκινήτου επόμενης γενιάς

Η Samsung παρουσίασε μια εκτενή σειρά λύσεων μνήμης αυτοκινήτου που έχουν κατασκευαστεί για αυτόνομα ηλεκτρικά οχήματα επόμενης γενιάς. Για συστήματα αυτόνομης οδήγησης, η νέα σειρά διαθέτει 128 GB Universal Flash Storage (UFS) και 2 GB GDDR6 DRAM, και για συστήματα ψυχαγωγίας υψηλής απόδοσης, περιλαμβάνει 2 GB DDR4 DRAM, 2 GB GDDR6 DRAM και 256 GB PCIe Gen3 NVBGA grid ) SSD.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Samsung και Επικεφαλής Παγκόσμιων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Μνήμης, Jinman Han δήλωσε:

Με την πρόσφατη εξάπλωση των ηλεκτρικών οχημάτων και την ταχεία εξέλιξη των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και αυτόνομης οδήγησης, η πλατφόρμα ημιαγωγών αυτοκινήτων αντιμετωπίζει μια αλλαγή παραδείγματος. Αυτό που ήταν ένας κύκλος αντικατάστασης επτά έως οκτώ ετών τώρα συμπιέζεται σε έναν κύκλο τριών έως τεσσάρων ετών και ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις απόδοσης και χωρητικότητας προχωρούν σε επίπεδα που συνήθως συναντώνται στους διακομιστές. Η ενισχυμένη σειρά λύσεων μνήμης της Samsung θα λειτουργήσει ως σημαντικός καταλύτης για την περαιτέρω επιτάχυνση της στροφής προς την εποχή του ‘Server on Wheels’.

Ο ελεγκτής 256 GB BGA SSD και το υλικολογισμικό παρέχουν διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης 2.100 MB/s και διαδοχική ταχύτητα εγγραφής 300 MB/s. Η μνήμη DRAM 2 GB GDDR6 υποστηρίζει ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 14 Gbps ανά pin. Οι πιο πρόσφατες αυτοκινητοβιομηχανίες του τεχνολογικού γίγαντα συμμορφώνονται με το παγκόσμιο πρότυπο αξιοπιστίας αυτοκινήτου, την πιστοποίηση AEC-Q100, που τους επιτρέπει να “λειτουργούν σταθερά σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40 βαθμούς Κελσίου έως +150 βαθμούς Κελσίου”.

Επί του παρόντος, τα τελευταία προϊόντα μνήμης αυτοκινήτου βρίσκονται σε μαζική παραγωγή μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των πελατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *