Η Uber θα δοκιμάσει την «αυτόνομη» παράδοση φαγητού κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο

Η Uber θα δοκιμάσει την «αυτόνομη» παράδοση φαγητού κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο

H Uber και η εταιρεία αυτόνομων οχημάτων Motional ανακοίνωσαν σήμερα μια συνεργασία για «αυτόνομες παραδόσεις» μέσω της Uber Eats. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις. 

Το πρόγραμμα  αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις «αρχές του 2022», αν και η Motional (η ίδια μια συνεργασία μεταξύ Hyundai και Aptiv) δεν θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Η πλήρης σειρά επιλογών φαγητού που συνήθως διατίθενται μέσω του Uber Eats δεν θα είναι επίσης διαθέσιμη. Αντίθετα, οι πελάτες θα επιλέξουν από “ένα επιλεγμένο σετ γευμάτων από επιλεγμένα εστιατόρια”. 

Ούτε αυτή η κοινοπραξία θα είναι πραγματικά «χωρίς οδηγό» από μόνη της. Ένας εκπρόσωπος της Motion είπ ότι «θα λανσάρουμε την υπηρεσία με χειριστές ασφαλείας παρόντες στο όχημα». Οι παραδόσεις όχι και πολύ αυτόνομων κιτ γευμάτων θα περιοριστούν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου εργάζεται μεγάλο μέρος της ομάδας της Motional.

Άλλα επίμονα ερωτήματα, για παράδειγμα ο αριθμός των οχημάτων Τα κινητικά σχέδια που θα τεθούν σε δημόσιους δρόμους ή σε ποιους τύπους καιρού θα επιτρέπεται να λειτουργούν, παραμένουν αναπάντητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *