Το TikTok κυκλοφορεί μεταφορτώσεις 1080p και περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας

Το TikTok κυκλοφορεί μεταφορτώσεις 1080p και περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας

Είναι μια πολυάσχολη μέρα για το TikTok. Όχι μόνο έχει ανακοινώσει η εταιρεία επικείμενες αλλαγές για τον αλγόριθμο σύστασης, είναι και ένα σύνολο νέων χαρακτηριστικών που θα βελτιώσουν την εμφάνιση (και ίσως τον ήχο) των βίντεό σας. 

Ίσως η πιο σημαντική ενημέρωση είναι η υποστήριξη για μεταφορτώσεις 1080p σε επιλεγμένες χώρες. Θα μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο σε αυτήν την ανάλυση ενεργοποιώντας τη ρύθμιση Μεταφόρτωση HD από την ενότητα “Περισσότερες επιλογές” της σελίδας δημοσίευσης.

Η εφαρμογή προσφέρει έναν εύκολο τρόπο βελτίωσης της συνολικής εμφάνισης ενός βίντεο. Με το νέο κουμπί Visual Enhancement, η TikTok λέει ότι θα βελτιώσει τις πτυχές της έκθεσης, του χαμηλού φωτισμού και της διόρθωσης χρώματος με ένα μόνο πάτημα. Αφού εγγράψετε ή ανεβάσετε ένα βίντεο, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Βελτίωση στο δεξιό πλαίσιο. Εάν δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, αν πατήσετε ξανά το κουμπί θα τις αναιρέσετε.

Κατά τα άλλα, το εφέ Green Screen έχει πλέον ενσωμάτωση Giphy , ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα GIF από τη βιβλιοθήκη αυτής της πλατφόρμας ως φόντο ενός βίντεο. Υπάρχουν επίσης περισσότερα μουσικά και ζωικά εφέ φωνής. Το TikTok μπορεί να μετατρέψει τη φωνή σας ή άλλους ήχους σε νιαούρισμα γάτας, φλάουτο ή σουόνα (ένα κινέζικο κόρνο με διπλό καλάμι). Μπορείτε να τα δοκιμάσετε πατώντας το κουμπί Voice Effect στη σελίδα Επεξεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *